Esti aiurea rau -Tu stai cu dintii lui sau cu el.Ce conceptii frate -pai poate sa isi puna apart daca vrea -sau sa se oprereze -asa ca sa iti dai seama cum sta treaba, dar un baiat care sa il iubesti si sa tina la
tine cred ca gasesti mai rar.
Sa mearga sa isi faca o Det la ei sau o albire -apoi vezi tu.
Sunt si eu curios -cat de important e acest aspect-stai lina ca nu esti singura fata care are conceptii din astea-aveam pe cineva care nu se saruta cu Baieti care aveau carii
Aparat dentar, pasta de dinti, apropo nu traiesti cu dinti lui, dar se poate face minuni daca isi permiti sa bagi in sanatatea ta
Ai vazut de ce nu i-ai simtit limba cand te-ai sarutat cu el? din cauza dintilor, spune-i ca daca vrea sa te aiba ca prietena sa meraga sa se trateaza ca te poate imbolnavii, gandeste-te la preludiu, caind o sa faca cunilingus, toti microbii de pe cariile lui vor fi in vaginul tau
Nimeni nu e perfect.Crezi că tu nu ai defecte? Dar, poate el e dispus să te accepte aşa cum eşti.Cu bune şi rele.
Dacă-l placi şi eşti dispusă să treci peste fizic, formaţi un cuplu. Poate ieşi ceva foarte frumos!
În plus, gândeşte-te că la un moment dat îşi poate face dantura.
Hai, acceptă-l aşa cum e, dacă te merită.O seară plăcută!
Din câte observ, eşti o persoană imatură care nu ştie ce vrea de la viaţă, nu cred că-ţi trebuie o relaţie.Mai încolo o să conştiezi singură despre ce vorbesc eu aici.Nu contează un detaliu ca ăsta, într-adevăr e plăcut să aibă o igienă dentară corespunzătoare, dar dacă iubeşti o persoana, o accepţi aşa cum e.Deşi nu cred că e vorba de iubire în situaţia asta.
Clar nu. oamenii cu dintii urati sunt cei mai urati oameni. daca nu e in stare sa aiba grija de dinti cum sa aiba grija de tine?
anonim_4396 întreabă:
AleXasta întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: