| darriya a întrebat:

Imi place de un baiat de ceva timp dar nu am vb cu el,il vad in fiecare saptamana la Biserica, ultima oara si el s-a uitat la mine ramasese "blocat" cum as putea sa vorbim? nu prea am "tupeu"sa il bag eu in seamasad

6 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Te duci si il rogi sa iti aprinda si tie lumanarea de la el, sau sa cititi amandoi din cartea lui de rugaciuni, o sa fie incantat si cat ziceti tatal nostru poti saliva linistita la el laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

In biserica nu se vorbeste si mai ales nu se cuvine sa tragi "ocheade" de blocare laughing Il astepti afara si il rogi sa te conduca spre casa deoarece ti-a frica de una singura.S-ar putea sa cada in capcana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E probabil să devină preot dacă îl vezi mereu la biserică. Vezi cum afli dacă e la Teologie, şi apoi gândeşte-te bine ce îţi doreşti, deoarece pentru a fi împreună el, cu siguranţă îţi va cere anumite lucruri care ţin de religie...

| darriya explică (pentru anonim_4396):

Vine mereu cu tatal lui..nu cred ca vrea sa devina preot...probabil are pe cineva in fam bolnav si cred ca pe mama lui..pt ca la inceput venea si cu mama dar acum vine doar cu tatal lui.

| darriya explică (pentru corbulalbrosu):

Da dragul meu dar nu este pacat sa te indragostesti mai ales cand e prima "indragosteala"din viata mea! cand sunt sentimente curate la mijloc si lui D-zeu ii placewinking

| darriya explică (pentru FABULOSUL6000):

Iti aprindem tie o lumanare!