Eu zic sa stai linistit si sa nu il abordezi pe colegul tau.
In Romania homosexualii nu sunt vazuti bine si daca o sa descopere colegii tai ca esti gay o sa fuga toata lumea de tine si o sa fii marginalizat.
Daca vrei sa iti gasesti un partener du-te la club de gay sau fa-ti cont pe o aplicatie de gay dating.
Buna.Daca era gay cu siguranta ai fi aflat pana acum, stiind modul in care circula informatia intr-o clasa/scoala.
Ce raspuns incurajator.In nicio tara nu sunt vazuti bine, daca stai sa despici firul in patru.Dar exista comunitate si la noi, iar romanii au oricum darul magic de a manca la ciuperci despre multe alte subiecte, fara sa le spui orientarea sexuala.Ce diferenta ar mai face asta?
I-o simt dar așa credeam eu acum vreo 2 ore ca sunt gay doar ca îmi place persoana lui nu sunt chiar gay
In Olanda,Belgia, Vestul Europei, SUA si tarile scandinave homosexualii sunt tolerati si acceptati in societate. Spre deosebire de Europa de Est si de Sud, Asia, Africa si America de Sud unde oamenii gay sunt marginalizati.Cel putin Olanda e raiul minoritatilor sexuale.
Poate sfatul meu nu e incurajator dar decat sa isi ia bully la scoala pentru ca e gay mai bine sa isi gaseasca un partener in locurile potrivite.
Eu te am întrebat ceva, nu ai erecție când vezi una frumoasa dezbrăcată? Abia ești la pubertate încă nu ti ai descoperit sexualitatea, poate e simpatie, curiozitate
El e la pubertate încă nu știe nimic, sa intre în vagine apoi sa vadă