Ti se pare genul timid, tipul? Ma mir ca nu ti/a cerut nr de telefon deja. Poate se gandeste ca esti prea mica pentru el, poate.
Ps. Ala la varsta aia e barbat nu baiat. E aiurea sa ii spui asa.
E genul timid, de asta vreau sa fac eu primul pas, dar nu stiu exact cum.
Nu stiu ce sa ii zic daca ma duc la el. As putea sa ma duc si sa ii spun "Treceam prin zonă si a venit sa te vizitez, ce mai faci?" ? Eventual sa ii si duc un cadou, o cafea sau ceva?
Pentru unu timid nu ar fi rau faza cu "Treceam prin zonă si a venit sa te vizitez, ce mai faci", poate si un biletel cu " fraiere vezi ca imi placi" . Serios vorbind acum, nu cred ca sunt eu persoana potrivita sa iti spun ce sa faci pentru ca nu sunt genul timid si sa iti spun ce mi/ar place mie. Poti astepta sfaturi de la baieti timizi de pe aici de pe site, sunt o gramada care se dau mari cu asta.
Aiurea cu dentiştii aştia! Şi-a mea e...belea. Dar e luată. Vine cu maşina la cabinet, dentistul tău? Lasă-i pe oglindă scris nr. tău. sau un bilețel care să includă un alint ceva, care-l ştiţi doar voi. Sau dacă e parcată maşina, pune-i sub o foaie mare cu un compliment, o dedicație, ceva frumos. Dar întâi, asigură-te că e singur...
Pai, si ce sa risc? Ce anume sa fac?