| DarkOrbitMoon a întrebat:

Imi place de un baiat, el are 28, iar eu 22 de ani. L-am cunoscut cand m-am dus la dentist, el e dentistul, eu fac aceeasi facultate pe care a facut-o si el.
Mi s-a parut ca si el ma place, am avut subiecte comune, imi zice "micuto" sau "printesa", i-a zis asistentei din senin ca fosta e cu cel mai bun prieten al lui, mi-a facut reducere 100 de lei, mereu zambeste cand ma vede, ma atinge fin, cand vorbeste cu asistenta ma tine de obraz, cand am plecat mi-a zis sa am grija de mine, ca o sa ne mai vedem si multe alte lucuri. Sa fim seriosi, o fata simte cand un baiat o place.
Ideea e ca noi vorbim doar cand ma duc la control, in particular nu, nu are Facebook.
Asta s-a intamplat prin aprilie.laughing Atunci mi-a zis ca daca vreau pot sa ma duc sa fac practica la el.
Mi-e aiurea oarecum sa ma duc la el, nu il stiu asa bine, nu stiu exact cum sa ii zic, exista totusi o bariera intre noi, cu toate ca stiu ca si el ma simpatizeaza.
Ce sa fac? Vreau sfaturi!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare genul timid, tipul? Ma mir ca nu ti/a cerut nr de telefon deja. Poate se gandeste ca esti prea mica pentru el, poate.
Ps. Ala la varsta aia e barbat nu baiat. E aiurea sa ii spui asa.

| DarkOrbitMoon explică (pentru anonim_4396):

E genul timid, de asta vreau sa fac eu primul pas, dar nu stiu exact cum. laughing
Nu stiu ce sa ii zic daca ma duc la el. As putea sa ma duc si sa ii spun "Treceam prin zonă si a venit sa te vizitez, ce mai faci?" laughing? Eventual sa ii si duc un cadou, o cafea sau ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Pentru unu timid nu ar fi rau faza cu "Treceam prin zonă si a venit sa te vizitez, ce mai faci", poate si un biletel cu " fraiere vezi ca imi placi" rolling on the floor. Serios vorbind acum, nu cred ca sunt eu persoana potrivita sa iti spun ce sa faci pentru ca nu sunt genul timid si sa iti spun ce mi/ar place mie. Poti astepta sfaturi de la baieti timizi de pe aici de pe site, sunt o gramada care se dau mari cu asta.

| AndreeaSexoasa69 a răspuns:

Daca nu risti nu castigi!

| DarkOrbitMoon explică (pentru AndreeaSexoasa69):

Pai, si ce sa risc? Ce anume sa fac?

| m1dn1gh7 a răspuns:

Aiurea cu dentiştii aştia! Şi-a mea e...belea. Dar e luată. Vine cu maşina la cabinet, dentistul tău? Lasă-i pe oglindă scris nr. tău. happy sau un bilețel care să includă un alint ceva, care-l ştiţi doar voi. Sau dacă e parcată maşina, pune-i sub o foaie mare cu un compliment, o dedicație, ceva frumos. Dar întâi, asigură-te că e singur...