| andree123 a întrebat:

Imi place de un baiat foarte mult de la inceputul clasei el a fost noul venit, ok ma rog, sa ne intoarcem am trecut prin mai multe etape cu el si in vacanta din iarna cand am vorbit pe mess mi-a zis ca ma place si cand ne-am rentors la scoala ma lasa sa il pup sa-l iau in brate dar acum el glumeste cu alta fata si se-ntelege foarte bine cu fata aceea(o prietena foarte buna)1credeti ca se plac si m-a uitat? 2oare ea mi-ar face asta? 3am motive sa fiu geloasa? funda pentru cel mai bun raspuns. P. S eu am mai placut un baiat mai mare cu un an si incepuse sa-l iubesc dar am patit-o cu o fata de la el din clasa acum daca o sa fie la fel cred ca n-o sa mai plac toata viata mea.

Răspuns Câştigător
| MirunaSunrise a răspuns:

Buna, atunci cand placi pe cineva cu adevarat nu ai cum sa-l uiti atat de usor doar pentru ca o alta fata a aparut in viata ta.Desi e posibil sa aiba o simpatie si pentru prietena ta, de uitat sunt sanse foarte scazute sa o fi facut. Poate vrea oarecum sa te faca geloasa sau poate pur si simplu are o simpatie pentru amandoua, tu trebuie sa faci ceva in privinta asta, sa fi mai diferita decat ea sa-l atragi cumva happy Multa bafta

1 răspuns:
| andree123 explică (pentru MirunaSunrise):

Esti draguta mersi! Mult mai astept raspunsuri