Si mie imi place de unu de asta .
Mda. eu nu-l prea bag in seama cand se uita la mine :p
dar cand il vad in curtea scolii sau undeva ma uit vreo 5 minute la el :o.
eu zic sa fii indiferenta cel putin asa fac eu... si o vazut ca is indiferenta am avut odata sport si ca nesimtitu in timo ce jucam volei cu fetele o venit si o stat langa mine la volei si ma privea in continu din cap pana in picioare . si l-am intrebat daca vrea sa joace de se tot uita asa. si o zis ca el admira doar .
Mda so mai uitat dp aia vreo 2 minute. o vazut ca nul bag in seama tot se mai uita.pana m-am dus de acolo .
asta a fost tot.acum nu prea il mai simpatizez ca mi-am dat seama ce ii poate capu .
nu prea imi plac nesimtitii .
succes in ceea ce vrei sa obtii!
Tu chiar iti doresti un partener ca baiatul asta? Vei regreta momentul mai incolo...
Pai nu stiu ce sa zic tu cum crezi ca e mai bine daca crezi ca ar vrea sa stea cu tine sau decat o aventura ca dupa cum zici ca face asta cu toate fetele nu stiu ce sa zic probabil vrea sa agate cu cat mai multe eu te sfaturiesc sa ii puii o intrebare si sa il intrebi ce are de gand daca vrea sa aiba o relatie cu tine
Bagate in seama cu el și gata! Sincer, nu cred ca o sa faci mulți purici cu EL! Succes oricum!
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: