| ioanabhsdhdgf a întrebat:

Imi place de un baiat mai mare cu 5 ani, eu am 15.Cand vorbim prin mesaje ma alinta,este super de treaba.M-a intrebat daca ma duc la ziua lui,insista sa vin si eu. Faza mai nasoala este ca o sa fiu cea mai mica si ca prietenul lui se uita ciudat la mine, dar mai mult la corp.Mi-a zis ca are el grija de mine, dar nu stiu ce sa fac. Daca insista sa ma duc ma place? Gen de ce ai chema o fata de 15 ani daca prietenii tai au peste 18+? Legat de prietenul lui, ma place si el?

17 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Nu se stie

| mochadamn a răspuns:

In biblie pacatul cardinal este adulterul, cu asta in gand mergi dupa ce iti spune inima bft. funda?

| Emilian65 a răspuns:

Faptul ca te invita la ziua lui inseamna ca te place si te vrea alaturi de el in aceasta zi speciala.

| Marius22222222222 a răspuns:

Cam riscant nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El e un ratat dacă la 20 de ani nu e în stare să-şi găsească o fată de vârsta lui şi se uită după copile de 15 ani.La fel şi amicul lui.Doi rataţi pe care îi mănâncă ouăle de la hormoni.Normal că te alintă şi e grijuliu cu tine, altfel cum ţi-ar putea câştiga încrederea ca să poată obţine ceea ce vrea de fapt, adică fofoloanca ta? laughing
E clar că vrea să profite de tine.De ce crezi că a fost atât de calm după ce a observat cum se holbează ăla la tine? Poate chiar i-a promis şi lui o porţie de savarină după petrecere. laughing
Stai pe curul tău şi umblă cu de-ăştia de vârsta ta.

| LPCTSTR a răspuns:

Sugerez sa rupi legaturile de orice fel cu persoanele mai mari decat tine (in afara de, bineinteles, parinti, etc. ), unele sunt intentiile la 15 si altele la 20, intelegi?
Asa cum zice si Hyacinth, scopul este altul, iar tu vei deveni victima.
Vad ca tu esti deja constienta ca esti capabila sa ai dubii, un luru foarte bun, dar "relatia" asta nu vad sa mearga undeva bun.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Marius22222222222):

Draga, ai rasarit si tu prin sectiunea asta mai rau ca ciupercile dupa ploaie.
Daca esti inapt in a ajuta oamenii, te rog sa nu-ti mai pierzi timpul aici, serios vorbind si fara suparare, nici nu vad vreun beneficiu pe partea ta.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Hmm incep sa cred ca va iubiti.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Marius22222222222):

Crede-mă că eu numai pe tine te iubesc, în special acea "freză" castron... nici nu-ți imaginezi cât orgasm îmi produci rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Adry05 a răspuns:

Ori te place ori vrea să-și bată joc de tine

| AliGab a răspuns:

Eu zic sa stai la locul tau si sa nu te duci

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Stai cuminte acasă. Pentru binele tău. Par doi obsedați.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Și normal că te alintă și e de treabă, n-ai idee câte ar fi în stare să zică unii ca să obțină ce vor laughing. Dacă era ceva de capul lui, nu-i fugeau ochii după minore. Când un om ți se pare că are ''privire ciudată'', fugi, aia e intuiția care îți spune că omul nu e ok.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact la asta m-am gândit și eu. Săraca, ea crede că o plac, când ăia de fapt așteaptă s-o facă poștă laughing))))).

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Si o sa apari la tv la stirile de la 17 laughing).
Nu te duce mai vorbeste cu el si vezi ce intentii are, nu toti baietii sunt rai... doar ca gasesti foarte rar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Pe mine m-a amuzat cel mai mult când i-a zis că o să aibă el grijă de ea. În mintea mea, a sunat ca un apropo la altceva, dar ea cred că s-a topit toată când i-a spus. rolling on the floor

| Dany_Giurcan_1996 a răspuns:

Daca sunt doar prietenii lui iti recomand sa nu.Cauta roxana babenco pe net.Nu inteleg de ce astia mari nu isi ia fete de varsta lor. Oare? Pentru ca cele mai micute daca le spui chesti dulci pica repede. Baga mintile in cap si cauta unul de varsta ta.