Hey, pai eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el deschis, sa il intrebi despre fosta lui prietena, daca acum simpatizeaza vreo fata, sau ce fel de fata i-ar placea. Incearca sa stai mai mult in preajma lui, cheama-l afara prin oras, prin parc, oriunde, amandoi si deschide subiecte care sa nu il plictiseasca nici pe el nici pe tine. Bafta!
Daca tu crezi ca ce am spus eu te ajuta intr-un fel iti las id-ul meu si mai vorbim. Nu e obligatoriu faza cu id doar daca vrei :p :p
Multumesc! Raspunsul tau m-a ajutat foarte mult...Da nu a fost sa fie cu acel baiat.
Buna! Uite o idee du-te la el si incepe cu buna, buna ce mai faci etc si dupa ce intri in discutie il intrebi despre relatia cu prietena ta etc ca a fost un esec dar tu zici ca eu una nu sunt asa ca ea iar tu pari a fi genu meu etc... daca nu merge asa planu b ii ei nr de tel si ii dai cateva mesaje iar unu din ele sa sune asa hai nu iesi in seara asta prin oras sunt plictisita si as vrea sa ma plimb ce spui. Daca te place o sa zica da daca nu va gasi rapid o scuza cum ca se duce la cineva, are treaba etc. Funda?
Find vorba de mai multe fete care au pus ochi pe acelasi baiat. e destul de dificl faceti inasa fel incat sa nu isi dea seama ca va "bateti" pentru el, s-ar putea sa se joace cu sentimentele voastre.
Incearca sa il inpresionezi, afla ce ii place creaza discuti placute si interesante.
Mai adauga la ideea lui andykissforyou o metoda, incepi cu msg si zici ca ai mult de scris, si ca nu iti sta mintea la scris, si daca ai noroc si e un tip mai curios si te intreaba dar la ce t gandesti ii spui ca la el