| MuzicaBooM a întrebat:

Imi place de un baiat.Nu stiu daca lui ii place de mine,dar uneori mai vorbim, am fost colegi de banca patru ani.As vrea sa pun doua intrebari:
1)Exista aici dragoste?
2)Daca nu, ce trebuie sa fac ca sa ma apropi de el? Vreau altceva decat intanliri.
Multumesc!

6 răspunsuri:
| JustForUs a răspuns:

Buna.
Ai putea incepe prin a cauta lucruri in comun, subiecte comune.Sa te interesezi ce-i place, ce-l fascineaza.Capteaza-i atentia. Spre parerea mea, va fi surprins de lucrurile care-ti plac si se va atasa de tine. Succes! :-)

| ywar a răspuns:

La varsta voastra si nu numai ca sa poti sa fi cu o persoana cuplat sau combinat - ca am vazut ca asa e modern de spus - trebuie sa te afli in preajma ei cat mai mult timp si sa mergi parc, la film, la patinoar etc. a sta in casa protapit in fata calculatorului nu iti va aduce pe nimeni in brate! bafta!

| GigiMenta a răspuns:

1. Nu daca nici el nu simte la fel
2. Stai mai mult pri preajma lui comunicati iesiti pe afara etc

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru GigiMenta):

Daca o fata arata nasol, poate sa stea ea cat vrea pe langa un baiat,

| sayWhaaat a răspuns:

Depinde cati ani aveti, depinde cum arati tu, cum arata el, ce lucruri aveti in comun, cat de mult tupeu ai, ce fire e el, sunt atat de multe lucruri care trebuia sa le mentionezi in intrebarea ta incat nici nu stiu de unde sa incep, poate ai vrea sa reformulezi sau sa dai mai multe detalii.

| GigiMenta a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Daca baiatul e un tembel cocalar atunci da happy