Sunt doua variante:
sau nu i-ai dat nici o speranta si a obosit sa-ti tot faca avansuri fara sa ai vreo reactie,sau a aflat cine stie ce zvon rauvoitor si neadevarat despre tine si s-a suparat.
De placut,daca te placea inainte,te place si acum, sa fii sigura, nu iti trece "placutul" ca setea sau ca foamea, intr-o clipa!
Cel mai simplu ar fi sa-l intrebi frumos ce anume s-a intamplat si s-a indepartat brusc de tine, pentru ca nu te simti vinovata cu nimic.
Poate asta si asteapta!
Te mai place.E posibil sa se fi plictisit de asteptat sau poate cineva l-a influentat. Vorbeste cu el spune-i ce simti.
Vorbeste cu el! Intreaba - l, fii directa ca daca te placea te mai place si acum! Nu ai avea nimic de pierdut!
Pai eu cred ca ori te place foarte mult si vrea mai mult de o prietenie ori a gasit o alta fata. Vorbeste cu el intre 4 ochi despre asta si vezi ce spune
Funda?!?!?
Poate ai place de alta fata...sau ai facut ceva ce la suparat... vorbiti deschis si va fi bine
Si eu am cam aceeasi problema, adica eu m-am sarutat cu un baiat, iar acum ma ignora, de aprox 8-9 luni.
Eu m-am comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat, iar ieri si azi ma bate gandul nebuna sa merg sa-i spuni ca imi place la nebunie, si nu stiu ce sa fac pentru ca mama mea zice sa nu fac asta.
Ideea e ca mie imi pare foarte rau ca nu am facut ceea ce trebuia mai repede.
Deci, du-te si intreaba-l ce s-a intamplat, poti sa-i spui asa: ca tu nu ai uitat ce a fost si nici nu vei uita, intrebarea este daca ar trebui sau nu sa-ti mai pese.
Succes, sa ne spui cum a mers si ce ai facut!