| Ava1231 a întrebat:

Imi place de un coleg de facultate. Initial nu cred ca stia de existenta mea insa acum cred ca ma stie deoarece ne-am intersectat de multe ori, contact vizual si asa.
Intrebarea ar fi: daca m-ar placea ar trebui sa intre in vorba cu mine?
Daca el nu face nimic, pot eu sa mai fac ceva?
Si daca da, ce pot sa fac? Nu as vrea sa ii arat ca-mi place dar as vrea sa vorbesc cu el

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va prea potriviți. Și el e timid și tu. Ar trebui sa iei tu inițiativa dacă chiar îl placi asa mult pana nu o va lua el cu o alta tipa, sau o alta tipa va face ea acest pas în locul tău.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru meinteil):

rolling on the floor

| Vasile2003 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa intrii tu în vorbă cu el. Poți începe prin ai trimite cerere pe Facebook, apoi să îl bagi în seamă la facultate...el e mai timid, probabil, și îi e mai greu să se deschidă în fața cuiva... o zic din experiență și eu mă încadrez în acest tip de persoane și mi-e destul de greu să mă bag în seamă cu unele persoane care mi-au atras atenția, dar după ce reușești totul va decurge normal. Succes!

| LeCaras a răspuns:

Da mi insta si ti zic eu daca esti urata sau nu.

| BoboBobo6717 a răspuns:

Pei. probabil o să o facă dacă îl atragi. Dacă nu, nu vede nimic la tine și punct. Cât despre faptul cä vrei sä intri in discuție cu el, liniștită, nu te împiedică nimeni. De exemplu când vă intersectați salută-l frumos, a doua spune-i chestii pe care le spune oricine : ce frig e afară; din nou la facultate; a intrat profa? Chestii banale dar care v-ar putea ajuta să inițiați o conversație. Nu știți deloc să cochetați măi fetelor. laughing

| Anonima1441 a răspuns:

Interesează te cu el ( ciocnește te din greșeală cu el vezi cum reacționează. )
Încercați sa va împrieteniți sa căutați lucruri în comun sa dezvoltați o prietenie iar apoi încearcă sa i dai de înțeles că îl plăci ( cu șuste? cum s-ar spune ).