Bună, din tot ce ai spus problema fetei este încrederea și nu neapărat în tine ci în persoane în general și probabil și în sine.
Este important sa faci pas cu pas și sa nu grăbești nimic.
Încearcă doar să îi arăți calitățile tale și ca nu reprezinți un pericol.
Poți sa faci glume, sau sa zâmbești ( asta dacă de fel ești serios ).
Sau poți să o întrebi anumite lucruri de parca nu ai știi răspunsul, spre exemplu: ( sa zicem ca tu știi cât este ceasul, dar alegi sa o întrebi pe ea ca să îți dea un răspuns, lucruri de genul, ca să ii poți mulțumii).
Iar când o sa aibă încredere în tine, atunci poți sa o întrebi dacă nu cumva vrea sa va întâlniți( + poate sa aducă o prietena, etc) știu ca nu suna prea bine, dar astfel se
v a simțit mai confortabil.
Stai de vorbă cu ea.
Nu ai nici o altă variantă decât să stai de vorbă cu ea, să-i explici cine ești, ce gândești, să-i explici de ce porți cuțit la tine... etc.
E singurul mod în care poți stabili o legătură cu ea.
Înțeleg, însă îmi este frică ca nu cumva ea să-mi zică ceva greșit iar eu să scot bagheta magică de la spate și să comit vreo magie horror.
N-ai de ce să te temi.
Tu, deocamdată o cunoști doar din vedere și din câteva vorbe pe care le-ai schimbat cu ea.
Dar dacă stai mai mult de vorbă cu ea, poți să ai surpriza să constați că nu-ți place așa mult cum credeai, că nu e tocmai ce vrei tu, că nu-ți place cum reacționează sau multe altele. Și atunci nici nu mai e cazul să te agiți.
Sau poți să constați că e ok pentru tine și ușor - ușor să începeți o relație.
Deci, măcar o să știi cum stai. Ori într-o parte ori în alta.
Ii zici asa:"Tovarasa mea de cor vrei sa impartasim lucruri extranaturale intr-un spatiu retras si 100% natural?"
Ești un dubios și ai apucături de psihopat, personal nu as ieși cu tine mai ales citind răspunsurile de la celalalte comentarii, este de înțeles că tipa nu vrea să iasă cu tine plus că probabil te considera un mucos, cu 5 ani mai mic? Lasă fata in pace.
Eu am senzația că tu ai consumat ceva substanțe.
Nu ți-e rușine să vorbești așa? Doar Jehova mă poate judeca și doar El este în măsură să ne judece!
Da, așa e, observ de ce fata aia nu te baga in seamă, și dacă doar Jehova te poate judeca eu zic sa ieși cu el la întâlnire, vedem ce zice de cuțitele tale.