| Vegeeto a întrebat:

Imi place fuarte mult de o fata de la mine in clasa sint intra cincea si as face orce ca sa ma placa si ea

Răspuns Câştigător
| ionutzwk a răspuns:

DA-te la ea du'i flori

15 răspunsuri:
| Vegeeto explică (pentru ionutzwk):

Mersi o sa incerc depilda e singurul meu raspuns la prima intrebare si de ce nas incerca

| neutrino a răspuns:

Ce inseamna orice? De exemplu, de dragul ei, esti in stare sa inveti putina gramatica?

| cυρcαкє a răspuns:

Bună happy.

laughing Măi, copile, lasă prostiile și pune mâna pe carte că te bate gramatica.winking

Pa, pa. wave

| Andrei7447 a răspuns:

Practic in clasa a V-a ai 11 ani deci...
La varsta ta nu este potrivit sa iti faci o iubita, asteapta sa mai cresti, sa iti dai seama daca chiar o iubesti si daca are vreun semn ca si ea ar putea sa te iubeasca in viitor, nu de alta dar daca vei avea o " relatie " cu ea de la anii acestia, cand iti vei da seama ca nu ea e cea pe care o iubesti o sa o ranesti, pentru ca la varsta ta iti shimbi repede gusturile.
Asa ca, sfatul meu :
Mai asteapta pana te faci mai mare.
- Rocko

| Vegeeto explică (pentru ionutzwk):

Va rod mult sa ma ajutati nu stiu ce sa fac si am nevoie de un ajutor

| cυρcαкє a răspuns (pentru Vegeeto):

rolling on the floor Ai nevoie de ajutor? Arată-i ce ai tu în pantaloni smug O vei da pe spate... la propriu.winking

| TURCUL0001 a răspuns:

Cumparai ceva inedit care sa o surprinda, o punga de jeleuri mare.

| Vegeeto explică (pentru cυρcαкє):

Eu vrea sa-i placa de mine nu sa rida de mine

| gingergirl1 a răspuns:

Crede-ma! Asa eram si eu in a5a!
Eram suupeerr inebunita dupa un tip dar mai incolo mi-am dat seama ca a fost un nesimtit! laughing
Acum na'..zambeste-i si tu, comportate frumos cu ea etc.
P.S:Mai bine te duci sa pui putin mana pe cartea de Limba si Literatura Romna, crede-ma ai nevoiewinking Si lasa fetele ca ai timp toata viata de ele!

| ReiVaN a răspuns:

Arata-i puta

| darius1001 a răspuns:

Mda laughing daca are copilul la 11 ani nu cred ca o da pe spate fa scoala copile lasa prostiile cand ii avea cu ce fa-o.

| larrii a răspuns:

Vai, da' eu intr-a 5a stiam sa scriu fratica. Ce va invata la scoala?

Răspuns utilizator avertizat
| Vegeeto explică:

Mersi ops spasiba o sa incerc faza cu mai stii tu si de carte ma ocup eu si de ia nu scapa ea chiar atit de usor

| Vegeeto explică:

Eu am 12 ani