Insista si roag-o totusi sa-ti explice de ce nu te accepta, tu vrand sa te schimbi in bine, astfel incat, la urmatoarea care ar putea invoca, paraoxal, aceleasi ~ motive, sa fi deja altul, si astfel sa ai sanse real sporite! Roag-o frumos sa te ajute, si sa nu fie egoista, sau "geloasa" pe viitoarea... si s-ar ptea sa iasa ceva! O sa-i sai de gandit, si cine stie... Daca nici asa nu merge, e aproape dubios..., sau ea e o "capoasa" cu care nu merita sa-ti bati capul! Daca esti prea "young" ca sa stii, iti spun ca se intampla destul de des, ca, odata foarte aproape de cineva, sa constati ca dincolo de ambalajul fizic/estetic care te-a atras, nu sunt si reale calitati relational-umane, din pacate... Suuccess/e! Si nu uita ca orice esec, e o caramida la temelia unui viitor success!
Indragosteste-te de alta fata .daaaa.stiu ca e stupid raspunsul. dar tie doar iti place de ea, nu esti indragostit, nu? asa ca indragosteste-te adevarat de alta fata si o uiti pe asta.
Stii de tratamentul. durere prin durere. Daca te doare un picior. loveste-te la o mana. o sa uiti de durerea la picior... o sa te doara mana.cam asa ceva. Daca vad vreun stupid va blestem pe toti
Nu ai alta optiune decat sa o uiti si sa iti cauti alta fata. dragoste cu sila nu se poate!
pa pa!
Insista, speranta moare ultima. Daca nu da rezultat, singura optiune e sa gasesti pe altcineva.
Mda...stiu cum e...am patit si eu la fel.
Macar sa ramaneti amici.
Cauta alta fata.Stiu ca e greu, dar sper ca vei reusi.
Uneori chiar se poate intoarce roata.
Eu iti urez SUCCES.
Chiar daca unii zic sa ''cautam alta fata'', sa stiti ca nu e chiar asa de usor.
@Legiuitoarea, imi place mult noul tau look
Acum tu...sti cv? Si eu as spune "nu" prima oara...insista frate!
Poi...
kayan. nu stiu cat de mult ma place sau ma suport petru ca nu o pot intreba asa direct...adica no... oricum mersi pentru rfaspunsuri...
Psihoyounger
@pho3nix
ai dreptate! Nu e deloc usor!
@nony, e mai mult decat o simpla atractie... pe bune...
Psihoyounger
@PsihoSex, nu cred ca sunt prea young ca sa pricep. Stai linistit! Mersi pentru raspunsuri!
Psihoyounger
Orienteaza-te spre alta fata.Nu-ti poti petrece tineretea asteptand ca fata respectiva sa fie libera si dispusa sa te accepte.
Stii vorba aia... dragoste cu de-a sila nu se poate. Ea daca nu te place si ti-a zis ca nu ai vreo speranta, mai bine este sa-ti indrepti atentia catre alta fata. Ce-i al tau e pus deoparte Bafta si nu te mai stresa. O sa treaca.
Daca ti-a spus categoric nu. uit-o! Nu merita nimic din ce ai putea tu sa ii oferi, nu te injosi sa mai umblii dupa ea... dragoste cu sila nu se poate.Si daca ea o sa reaxioneze si o sa isi dea seama ca vrea ceva cu tine o sa vina ea.Deokamdata nu ai nimic de facut si nu uita ca dragostea vine si pleaca, umbla de nebuna si intru-n final se intoarce la cel ce a suferit in urma ei.parerea mea
succes in toate!:*
Nu fi fraier, insista! trebuie sa vada ca ai tupeu si cu timpul se va razgandi... daca vede ca ai renuntat din prima, chiar ca nu mai ai nici o sansa!
nu dramatiza si ia lucrurile ca pe un joc... ea te respinge, tu incerci... distreaza-te facand asta! din gluma in gluma, poate va combinati!
mai ales daca si ea te place cat de cat (sau macar te suporta ... atunci eu zic ca merita sa incerci!
bafta!
Eterna problema... Multi patim lucrul asta.
Stii ce zic eu? Daca e sa fie a ta, va veni ea la tine, daca nu... nu a fost dat sa fie.
Cam asa gandesc eu... Intre timp, traieste-ti viata, iar daca drumurile voastre se intersecteaza, asa ca din intamplare, si va este dat sa fiti impreuna, crede-ma ca totul va veni de la sine.
Eu iti doresc succes in dragoste si in viata!
Te pup!
E singura fata care iti place? Intr-o zi vei constata ca a fost o banalitate in viata ta...Va fi una intr-o zi, care te va iubi doar pe tine.
Daca ti-a spus categoric nu, nu iti mai ramane decat sa o uiti. O sa intalnesti alta fata
OO mi-e mila de tine auzi scumpule?
Da-o incolo! M-ai sunt si altele! Doamnee...atata pentru o fata!
Insista frate, ca poate odata si odata zice ca da, roata se intoarce, succes
Cred ca ar trebui sa treci peste:d Ar fi si ideea sa o faci sa realizeze ca ce a pierdut e mai pretios decat ce a ales:d dar e posibil sa iti pierzi timpul degeaba. Oricum vei intalni si alte fete. Pentur mai multe sfaturi si intrebari poti apela la http://www.anne-sfaturi.blogspot.com/
Psihoyounger, eu sunt in aceeasi situatie cu tine, i-am dat de inteles fetei ca o plac si am invitat-o la un suc in oras, insa ea mi-a raspuns ca are prieten si mai mult de amicitie nu-mi poate oferi... iar eu nu pot sa ma multumesc cu atat, dar nici sa tot insist si sa-i pun in pericol relatia nu pot. Ma gandesc ca e important ca ea sa fie fericita, iar daca este intr-adevar, as fi un nesimtit sa intervin in vreun fel... Si totusi nu ma pot gandi la alta fata, pentru mine nu exista decat ea orice s-ar intampla... Nu stiu ce sa fac, poate ma va ajuta vreun raspuns de mai jos, mi-e cumplit de dor de aceasta fata...
Mutubal întreabă: