| Strugurelu a întrebat:

Imi place sa fac sex,sotia ma suporta asa si nu imi spune nu dar o simt ca este prea mult pentru ea, ii place prima data dar dupa o face pentru mine, as face sex din ora in ora si partea proasta este ca la sexul oral nu termin indiferent de tehnica sau durata. Mai sunt persoane in situatia asta?

16 răspunsuri:
| Fonk a răspuns:

Nu, ca n-am cu cine, numa cu mana

| 199onur7 a răspuns (pentru Fonk):

O labă sănătoasă e mai bună decât 100000000000000000 de cu#ve la un loc fonki ține minte asta.

| 199onur7 a răspuns:

Tu îi dai la **** lui soția ta? Atâta de terminat și jegos poți fi?

| 199onur7 a răspuns:

Pai daca femeia aia zice numai pai nu mai gata la ce mai continui ca violatorul so fortezi sa faca daca nu vrea? Dece o fortezi sa faca chestia aia daca nu mai vrea si nu mai poate esti bolnav rau

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

A doua, a treia oara etc nu- i mai cere sa se implice și ea, spune-i sa te lase sa îți placa numai ție în 2, 3 minute ș nu te superi, asa ar fi mai ușor pentru ea.

| Strugurelu explică (pentru Violleta2022):

Nu,cand mi se face.

| Strugurelu explică (pentru Gabdag):

Pe mine ma frustreaza asta...as vrea si eu asa țac pac repede si gata

| Strugurelu explică (pentru 199onur7):

Doar ăsteia de acum, pe cealalta o tineam pe dulap in loc de icoana...

| Strugurelu explică (pentru ania):

Nu este greu pentru ea ca nu o fortez sau mai stiu eu ce, participa insa face asta doar pentru placerea mea dupa prima sau a doua oara si vad ca nu avem acelasi apetit sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Strugurelu):

Poate nu o forțezi, dar nici nu-i place. De aici și rezultatul. Dar sa faci asa ceva cu soția, nu știu, e prea de tot.

| anonim3247 a răspuns:

Sexul oral cu nevasta?

| darrio2007 a răspuns (pentru Gabdag):

Incearcă la scris.

| dullcat a răspuns:

De ce nu mergi la medic sa iti dea ceva care iti calmeaza hormonii? Sexul ar trebui sa fie un efort relativ egal din partea amandurora. Daca nu, in timp vor aparea frustrari foarte mari care pun in pericol relatia.