| nimicaici a întrebat:

Imi place un baiat si faza e ca de o luna am vorbit zilnic. El incepea mereu conversatia, rareori, cred ca de vreo 3 ori am facut-o eu. Ne-am apropiat cumva, sunt sigura ca si el a simtit asta. Dar de 3 zile nu mi-a mai scris nimis, nu m-a mai contactat. Nu vreau sa o fac eu pentru ca inainte cand nu ii scriam, cand o facea el imi zicea cv in genu" daca nu imi scrii tu o fac eu" deci voia sa vorbeasca cu mine. Acum daca nu a facut-o de 3 zile ma gandesc ca s-a plictisit. Sau ceva, nu stiu, eu ma gandesc sa nu il deranjez si ar fi ciudat mai ales ca dupa ce 4 saptamani am vorbit zilnic dupa o pauza de 3 zile sa o fac eu. ce creedeeeti? ce e in capu lui sau meh?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei happy, de ce ar fi ciudat?! Il intrebi ce mai face, daca e totul bine, iar daca iti raspunde si intretine conversatia e clar ca nimic nu s-a schimbat. Poate a avut baiatul treaba, nu este bine sa trecem asa repede la concluzii. Bafta!

| LaLaura a răspuns:

Nimeni nu știe ce este în capul lui.
Dar sincer nu văd de ce să nu îl saluți și tu pe el, mai ales că îți place de el.
Nu doar el trebuie să te bage în seama, poate se gândește că tu nu îl placi atât de mult dacă doar el te caută.
Spune-i un "bună, ce mai faci", și vezi ce se întâmplă, ceva rău nu o să fie, te asigur.

| corbulalbrosu a răspuns:

Poti sa il accesezi si tu, nu e nimic deplasat sau dezonorant pentru o fata sa inceapa ea discutia. Poti sa-l intrebi daca l-a impiedicat o problema medicala sau una tehnica sa te acceseze.Este chiar dovada de bun simt sa te interesezi de eventualele probleme ale cuiva pe care-l consideri a fi un prieten bun, unul adevarat.

| Doub a răspuns:

Poate are o problema.

| kiri11 a răspuns:

Comunicatia este cel mai important lucru pentru un viitor cuplu. Nu trebuie sa te temi sa vorbesti cu o persoana daca te simti bine cu ea! Poate incearca sa vada daca si tu simti ceva pentru el si asteapta sa ii scrii sau sa intri in contact cu el! Bafta

| LoveSleep a răspuns:

Poți fi mai aiurea de-atât?
O să mori dacă o să-i scrii?
De ce tot inventezi scuze inutile?
Inteligent băiat, dacă a ales să te evite.

| Beatrixx55 a răspuns:

Acum se aproprie Sfantul Valentin si ai putea sa ii faci un cadou frumos.

| nimicaici explică (pentru LoveSleep):

M-am gandit si eu la asta. eh.

| AmaToaRea a răspuns:

Poate are vreo problema tu de ce nu vorbesti cu el? poate chiar are nevoie de tine