| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

Îmi poate spune cineva de ce ajung să nu mai iubesc persoana iubita, ajung sa îmi fie milă de el, ajung uneori sa îl urăsc, nu vreau să mă mai atingă, nu mai simt nimic legat de dragoste față de el, deși sunt cu el? Cum pot repara asta? La început l+am placut, am fost împreună ai suntem în continuare dar cu timpul am ajuns sa nu îl mai iubesc deloc fiindcă e prea copilaros, sensibil și e insistent

7 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

La început a fost focul pasiunii dar lucrurile se liniștesc pe parcurs și ar trebui să apară înțelegerea și respectul. Dacă nici pe astea nu le simți atunci e cazul să cauți alt partener, iubirea aceea pe care o cauți nu se va mai reaprinde.

| RAY a răspuns:

Insistent sa faca sex cu tine sau

| mnfjgjfgtmfgktrgfo explică (pentru mastadont):

Ideeea e că ne+am mutat împreună.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu trebuie să faci tu nimic, nu prea ai ce, dacă el este copilăros, sensibil și insistent, aceste adjective nu sunt deloc caracteristice unui bărbat, deci prin urmare nu ai cum să fi atrasă de asemenea lucruri. Dacă el se schimbă și devine un bărbat opus celor spuse de tine, în loc de copilăros să fie mai matur, să te facă să te simți femeie din nou, atunci poate îl vei iubi din nou.
Nu prea îl poți obliga nici pe el să se schimbe, poți doar sa ii comunici ce nu îți convine la el, și rămâne la alegerea lui dacă se schimbă sau nu. Personal nu m-aș complica, dacă nu mai simți nimic, mai bine fiecare pe drumul lui.

| Hyperion7 a răspuns:

Înseamnă că așa esti tu, exact cum îl descrii.
Singura soluție ar fi sa mergeți amândoi la terapie de cuplu și să vă restabiliți armonia!

| Hyperion7 a răspuns (pentru mnfjgjfgtmfgktrgfo):

Doar pentru că iei un cățeluș de pe strada și îl domesticești, asta nu înseamnă că e al tău.
Aici nu e vorba de câini...

| wildthing a răspuns:

Pai sigur, asta care e sensibil si copilaros nu e bun...voi vreti barbati duri, de-aia incruntati, care schiteaza un zambet doar daca e sarcastic...iar cand barbatii astia "adevarati", incep sa va calce in picioare, incepeti sa va vaitati.winking