| VrRos780 a întrebat:

Îmi poate spune și mie cineva dacă exista relație sau dacă poți face pe cineva sa te iubeasca?
Și dacă ești intr-o relație ce se intampla, calitățile și defectele unei relatii.Pana la 22 ani nu știu ce e relație și cum se face una.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pana la 22 ani nu știu ce e relație și cum se face una. Și vrei teorii despre. Nu folosesc la nimic. începe o relație salutând o necunoscută cu - Bună ziua. Apoi cască gura și folosește creierul. Așa o să înveți ce este o relație. Nu există altă cale.

26 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Pe ani relațiile sunt diferite până te însori.

| VrRos780 explică (pentru anonim3248):

Nu e o regula

| anonim3248 a răspuns:

Când fiecare vrea pe altcineva se despart și fiecare cunoaște pe alții sau altele.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Cam așa e viața între 20 de ani și până te însori.

Nu face nici o fată sex asa de ușor. N-ai nici o treaba cu ce spui

| anonim3248 a răspuns (pentru VrRos780):

Tu la 22 de ani ce școli ai ca să te bage în seamă femeile?

Liceu

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Poți face pe cineva sa te iubească, trebuie doar sa fi optimist!

| dullcat a răspuns:

O sa afli mai incolo, nu are sens sa disperi in halul asta.Degeaba iti povesteste lumea, degeaba iti da sfaturi etc., nu se prinde nimic de tine, observ.

| Hyperion7 a răspuns:

E trist.

Răspuns utilizator avertizat
| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Nu exista relații, nu m-a plăcut vreodata o fată pana la varsta asta deșii arat foarte bine

| VrRos780 explică (pentru dullcat):

Mai încolo când ca ma enervezi și tu.

| dullcat a răspuns (pentru VrRos780):

Nu-i nimic, o sa-ti treaca nervii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru VrRos780):

Ba unele ***. Așa este p anecdotă din USA, unde un asemenea comportament intră la hărțuire și la tribunaș și la cremenal. Un tip se plimbă pe bulevard și când vede o duduie ( care duduie) singură.
- Dră. nu vă supărați pot să vă întreb ceva. Nu vreți să faceți amor cu mine?
Șart, o palmă!
Asta de 9 ori.
A zecea.
-No hai, da hai amu!
De exemplu eu, ca să îmi perfecționez tehnica de agățat în vreme de Covrig ( Covid). ele purtau mască. de li se vedeau doar ochii.
Eu.
- Nu vă supărați, fără nici un interes ( mințeam, că voiam să puncte puncte) aș dori să vă săun că aveți niște ochi frumoși...
- Vai, mulțumesc din suflet!
Și unele erau gata, gata.
Asta dacă nu dramatizezi.
Nu! Ca la opereta vieneză, unde
Fetițele vesele de la cabaret,
Nu fac din amor o tragedie.
https://www.youtube.com/watch?v=Aekc_GjTwMQ

Nu aștept, vreau sa o fac pana atunci, nu contează serviciul ca nu știe ea unde lucrez.

De la ce inaltime vezi tu un bărbat înalt
Eu zic că 1, 77- 1, 80 e cât ar trebui, restul sunt cămile și au și fețe de prosti ăia înalți, știu foarte mulți înalți care nu au iubita

Hai sa ne combinam sa-mi treacă ca sa nu mai apar pe site ul ăsta laughing

Srry, sunt luata deja.

Da,as vrea sa te cred, scumpa.

V-ati facut comunitate de incels si targetul lunii e sa aruncati toti cu aluzii penibile? Tristut, but carry on.laughing

Cine te-a supărat, vtm

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Sa stii ca sunt publicate muuuulte carti bune - chiar traduceri!- pe aceasta dilema a ta! Aici NU se poate dezvolta aceasta tema oricat am vrea. In multe dintre aceste carti o sa gasesti explicate experientele multora in aceasta directie. Totul este sa NU fii,, disfunctional,,. adica sa poti intelege ceea ce citesti si sa poti retine in memorie esentialul, nu toata cartea! Ce zici, merge sfatul acesta?

| ania a răspuns:

Roagă=te tatălui nostru ceresc ca la timpul pe care el il comsidera potrivit sp aducă in viața ta persoana care El stie că ar fi potrivită pentru casatorie.