| sweetangels a întrebat:

Imi povestea ieri prietena mea cum statea cu iubitul ei in camera in pat si el ii spunea la o amica pe viber 'te mai chinui sa-ti amintesti cine te-a f...t primul? Eu sunt.e drept..au trecut ceva ani de atunci!' lucruri pe care el le considera glume! Culmea e ca amica respectiva nu a gustat-o si i-a spus 'ai grija cu glume de astea cu mine ca nu-mi plac'. Daca prietena mea ii spune ceva o face nebuna si geloasa ca e prea proasta sa inteleaga glumele lui. (I-am spus sa se desparta de el dar individul nu o lasa practic sa-si vada de viata ei). Voi ce credeti?

9 răspunsuri:
| Villy09 a răspuns:

Ca invididul e un disperat, sa faca ce vrea el, dar cum adica nu o lasa sa sa isi vada de viata ei? De fata cu ea vorbeste despre cum a facut sex cu o alta fata si are pretentia sa nu fie geloasa, sau ii inteleaga glumele? Nici nu sunt glume...sa faca cumva, nu conteaza cum, dar sa se desparta de el.

| SurpriseMotherfucker a răspuns:

Eu zic că ar trebui să se despartă laughing. Să încerce și ea mai multe modalități de a îl face să o lase în pace, dar cu tipul ăla nu mai are de ce să stea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine ca fata sa fuga mancand pamantul!

| Ezeru a răspuns:

Spune-i sa se desparta de el si sa aiba grija.
Daca el nu o lasa in pace spune-i sa se duca la politie pentru un ordin de restrictiewinking

| sweetangels explică:

Villy09, faza e ca el nici nu a facut vreodata sex cu fata respectiva, e doar o amica de-a lui, dar el vorbeste asa cu toate amicele lui considerand ca numai un om ca el poate face 'glume' asa reusite! Treaba e ca amica asta i-a retezat-o din start iar el vazand ca n-are cale de indreptat a dat-o la intors 'ce ai nu mai stii de gluma? eu am simtul umorului dezvoltat, nu ca tine!' iar prietena lui (care e prietena mea f buna) sufera cumplit la toate chestiile astea, o injura o si bate si o face nebuna, proasta.ii zice ca numai 'mintea ta bolnava vede asa' si nu-si recunoaste niciodata greseala. Ba mai mult, de cate ori face el o prostieintotdeauna da vina pe ea, ca din cauza ei s-a intamplat. Nu stiu ce as putea sa fac sa o ajut ca toata ziua plange a bagat-o in depresie si nu mai suporta situatia

| PinkIceCream5 a răspuns:

Are probleme grave acest baietel. Orice om glumeste, sunt foarte ok persoanele cu simtul umorului dezvoltat da' hai sa nu încurcam asta cu prostia... Nu are respect fata de iubita sa, o ia in bătaie de joc pentru ca ea permite asta. Ar trebui sa pună punct si sa își vadă de drumul sau, sa își găsească un băiat care sa o merite cu adevărat si sa o respecte. Iar daca acest baietas nu ii da pace, se rezolva cu poliția. Glumele sunt glume si prostiile sunt prostii. Nu își au rostu' cum poți sa spui asta de fata cu iubita ta? Cu amicii e altceva ca asa sunt băieții da' de fata cu iubita ta sa spui asta e clar ca ești prost. Bafta prietenei tale, sa il lase pe acest prostanac care nu știe sa respecte. Nb

| sweetangels explică:

#PinkIceCream5 si de parca n-ar fi destul...eram acum ceva timp la masa eu, prietenul meu, cativa amici, prietena mea despre care e vb si cu 'iubitul' respectiv cand la un moment dat, de fata cu noi toti a inceput sa spuna cum a luat el herpes genital acum zece ani cand s-a culcat cu una pe care abia o cunoscuse pe strada (ce descrieri anatomice a folosit ca ne-a stat la toti 'in gat' iar prietena mea la care nu vrea sa renunte s-a rosit, practic ne era noua rusine de rusinea lui si de situatia penibila care a creat-o dar el povestea, el radea, pentru ca tipu are o parere f buna despre el citez 'eu sunt perfect' (macar de-ar fi ok, dar e departe) si prietenei mele ii spune mereu cand ea ii atrage atentia ca se face de ras 'numai unu cu creier poate face glumele care le fac eu'...nu mai spun ca unei avocate care l-a ajutat intr-o problema i-a zis la tel tot in maniera comica (of course) 'sunt gata, acum imi iau chilotii pe mine si vin' (abia ce o cunoscuse in ziua respectiva)...

| Villy09 a răspuns (pentru sweetangels):

Ok,nu a facut niciodata sex cu vreo una din fetele alea, dar nu e destul ca doar vorbeste asa? Eu m-as desparti de el indiferent ca as fi de fata cand o face sau nu.Chiar ii recomand sa faca tot posiblul sa scape cumva de el, poate o sa ii fie greu la inceput sa se obisnuiasca fara el, de fapt fara certurile, bataile si prostiile lui.

| sweetangels explică:

Villy09, tipu asta nu vrea sa o rupa cu ea poate se gandeste si ii e frica ca n-o sa mai gaseasca o persoana care sa-l suporte asa cum e el si de aia nu o lasa. Nu stiu nici mie nici la altii nu ne place de el si cred ca are si probleme din moment ce nu accepta sa isi schimbe comportamentul.