anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi povestea o amica despre o intamplare avuta cu un fost de al ei.mi-a spus ca dupa ce i-a facut sex oral acesta a criticat-o si i-a zis sa nu mai faca asa ceva nimanui, fiindca este un gest mizerabil.Intrebarea mea este ce parere aveti despre situatia in cauza? Este oare sexul oral asa de scarbos avand vedere ca ea l-a iubit?

Răspuns Câştigător
| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns:

Inca il iubesti nu?(nu te rusina stim ca este vorba de tine), imi cer scuze dar baiatul acela este un nesimtit, multi baieti cauta fete care sunt de acord cu sexul ora (reciproc desigur) si nu prea gasesc, iar el te-a criticat.

9 răspunsuri:
| Vix999 a răspuns:

Acel fost prieten este un cretin!
Mai multe nu am de comentat...

| pursisimpluAlex a răspuns:

Din partea mea nu e scarbos dar el fiind un ratat pentru el na mai fost scarbos? lui i-a placut si dupa critica fiinda e gelos sa numai faca altcuiva oh go on dar pe viitor sa faza la baieti mai de incredere care ii cunoaste putin mai binehappy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru StefanCelMareIubeaFemeileDES):

Nu este vorba despre mine, plus ca i se poate intampla oricui. spre exemplu sunt foarte personala cu viata mea.rar ai sa ma vezi ca intreb o problema adevarata cu care ma confrunt..mai ales pe TPU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a criticat in concordanta cu rezultatele in urma actului sexual pe care i l-ai oferit.

| TruLeaLea a răspuns:

Eu cred ca e scirbos.atunci cind doresti sa ai familie cu acea persoana cred ca ar trebui sa se renunte la sexul oral pentru ca o sa se intimple cind faceti acest act si dupa asta sarutatii copii.mie de mi-ar face asa ceva (chiar nici n-as permite), acea persoana ar cadea in fata mea si nu l-as respecta.parerea mea.

| liviuliviu91 a răspuns:

Nu este scarbos deloc.I-am facut sex oral iubitei mele de multe ori si ea mi-a facut sex oral de multe ori. Dupa parera mea este ceva normal mai ales intr-un cuplu sa diversifici nu doar normal si o singura pozitie.Acum depinde si de persoana.Da' e un idiot baiatul ala.Dar tu ce parere ai? Ai facut? Daca nu, ai face?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru liviuliviu91):

Sunt pro, atata tot laughing

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru TruLeaLea):

Intr-un mod bizar sunt de acord.nici mie nu imi face placere sa o pup pe mama stiind ca...

| pyma a răspuns:

Ăla e un bou.