La mine primul sarut a fost ceva foarte spontan dar frumos.A fost mai mult o joaca adica el se prefacea ca ma cere in casatorie si eu am acceptat, o prietena ne-a dat un inel, apoi ea a zis ca poate sa sarute mireasa si el le-a zis prietenilor cu care eram afar sa se intoarca si m-a sarutat apoi m-a sarutat inca o data in fata lor, ma simteam un pic rusinata dar mi-a trecut.
PAi acum depinde de ce fel de persoana esti. Daca esti o persoana romantica si timida poti avea parte de primul sarut intr-un mediu dragut. Daca esti o persoana spontana ai putea face ca si mine te saruti intr-o nopate pe la ora 1 jumate cu un tip cu vreo 2 ani mai mare ca tine de care iti placea de vreo 2 ore si pe care pur si simplu l-ai luat in brate sau te-ai pus in fata lui si ai inceput sa il saruti( asa am facut eu)
Eu sunt un tip care intra in categoria celor mai,, romantici si timizi"....Imi poti da niste sfaturi ca sa nu gresesc?
Primul meu sarut a fost in fata unui profesor cu fata care imi placea. Poveste incheiata
beausingurlamasamea întreabă: