| Constantin4 a întrebat:

Imi puteti da va rog niste sfaturi si niste impresii despre primul sarut? happy Dau funda! happy Si vreau sfaturi...,, nu sa mearga de la sine"!

Răspuns Câştigător
| Amalia_9736 a răspuns:

La mine primul sarut a fost ceva foarte spontan dar frumoslove struck.A fost mai mult o joaca adica el se prefacea ca ma cere in casatorie si eu am acceptat, o prietena ne-a dat un inel, apoi ea a zis ca poate sa sarute mireasa si el le-a zis prietenilor cu care eram afar sa se intoarca si m-a sarutatlove struck apoi m-a sarutat inca o data in fata lor, ma simteam un pic rusinata dar mi-a trecut.

4 răspunsuri:
| Alexutsa_2737 a răspuns:

PAi acum depinde de ce fel de persoana esti. Daca esti o persoana romantica si timida poti avea parte de primul sarut intr-un mediu dragut. Daca esti o persoana spontana ai putea face ca si mine te saruti intr-o nopate pe la ora 1 jumate cu un tip cu vreo 2 ani mai mare ca tine de care iti placea de vreo 2 ore si pe care pur si simplu l-ai luat in brate sau te-ai pus in fata lui si ai inceput sa il saruti( asa am facut eutonguetongue)

| Constantin4 explică (pentru Alexutsa_2737):

Eu sunt un tip care intra in categoria celor mai,, romantici si timizi"....Imi poti da niste sfaturi ca sa nu gresesc?

| Radu_Negres_1997 a răspuns (pentru Amalia_9736):

Cati ani ai? 5?

| Radu_Negres_1997 a răspuns:

Primul meu sarut a fost in fata unui profesor cu fata care imi placea. Poveste incheiatawinking