Ar trebui sa intelegi ca fi cazul sa iti deschizi ochii.Consider ca alte comentarii nu isi au rostul.
Nu îmi e ușor să mă obișnuiesc cu ideea că își bate joc. Nu e genul ăsta de om. De ce îmi spune atâtea chestii? Pentru ce? Ce rezolvă? Vreau să cred că simte ceva și că i-a fost jenă, habar nu am.
Sa nu crezi tot ce iti spune.Iti spun din proprie experienta, ca cel mai mult conteaza faptele, nu vorbele.
Cu toti suntem intro cautare de cava mai bun, omul a incercat cu fata aia, nu devenim gay cand iubim sa stii, omul a vrut sex, posibil e un badboy ca numa de astia va plac apoi te plangi de ce m-a inselat pai asta e meseria lui
Nu il interesezi si punct. lasa-l in pace si cautati altul, el nu te vrea
Degeaba incerci sa scunzi advearul, baiatul NU te vrea punct
Eu nu cred ca isi bate joc, ci mai degraba e foarte timid. Ii place ideea unei relatii cu tine, dar se pierde usor, amana momentul, te evita. La telefon sau prin mesaje e altceva, poate fi el insusi, nu ii e teama ca se va face de ras, ca te va dezamagi cu ceva.
Incearca sa-i dai un ultimatum, subtil. Daca e baiat destept si are sentimente puternice fata de tine, va face o miscare precisa.
La fel, poti astepta sa termine cu BAC-ul, iar apoi sa-l iei mai "tare".
Succes!
Ar trebui sa iti dai sema ca are anumite ganduri: in principiu scoala; mai astepti si tu o luna, pana termina cu bacul si vezi atunci exact ce ganduri are. Si faptul ca mergea cu fata alaturi... putea fi o colega, o vecina, o ruda, o cunostinta...nu le interpreta pe toate, ca nu er calare pe ea. Si nu sculta chiar tot mereu, mai fi si indiferenta vorbelor si receptiva faptelor.
Eu zic ca banuiala ei era destul de intemeiata, avand in vedere ca exista persoane care ar da omului in cap pentru chestii mult mai marunte, dar amplificate de o gelozie cat casa.
linarkfts întreabă: