| RAY a întrebat:

Imi spuneți va rog la sala aparatele cam câte calori ard intr o ora? De luni incep

10 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu o sa poti baga o ora non-stop, mai ales la inceput. Poti sa te astepti pe la 500 daca iti dai silinta.

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Ieri am facut 1000 de calori deficit si azi, 4 ore de mers pe jos, ma aștept ca de la bicicleta sa scot 300 in 50 de minute

| Quassaar a răspuns:

Dacă te referi la păcănele, te ard doar la buzunar.winking

| MValentin a răspuns:

Daca faci forță nu o sa arzi mult sa zic intr-o ora... 200 300 calorii maxim.
Dar la fitness merge altcumva in 15-30 minute scapi de 300 garantat. Recomand stepperele

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

La butoane?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

1000 deficit din alimentatie? Plus sala? Esti nebun?
Esti prea brutal, nu trebuie sa bagi deficit de 1000 de calorii in primele zile, ii dai dauna totala organismului tau, ia-o incet, asta e pe termen lung nu pe 3 saptamani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu cât se arde dar e al dracu de ușor la aparate. Spre deosebire de greutăți libere. Nici nu-mi curge transpirația. Prea puține sali au aparate calumea cum ar fi cel de vâslit.
Ar fi mai bine să slăbești încet și în timpul ăla să pui masa musculara, pentru că aia se depune și grăsimea se distribuie uniform, adică nu arăți chiar așa plinuț daca ai masa musculara pe tine.
In loc sa bagi banda mai bine te înscrii la un club sau dai in sacul de box, sau altceva, aia ar trebui sa-ti fie o rutina. Care ține din ziua de azi, până la pensie, daca tu te menții sa faci acel cardio, zilnic fara ocolișuri poți să-l faci daca îți place, dar dacă nu renunță la el și inlocuieste-l pentru sănătatea cardiovasculară nu sa scapi de grăsime, aia scapi de ea ușor, dar sănătatea mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine iti zice habar nu are. Antrenamentul cu aparate arde intr-o oră cam 100 de calorii si pâna la 200 și un pic pentru persoanele cu o intensitate foarte ridicată. Sala/aparatele/fiarele NU sunt pentru slabit, ci pentru masa musculara. Daca vrei sa arzi mai multe calorii alearga sau fă bicicleta. Scopul antrenamentului cu greutați nu acesta este.

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Ce butoane ma?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

1000 pe zi, 4 ore de mers pe jos