| Onusha88 a întrebat:

In 22 Februarie mi-a venit menstra, pana in 27. Eu avand CM undeva la 32-33 zile. As avea si eu o nelamurire:in data de 2 Martie, am avut un contact sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul-am luat escapelle la 1 ora dupa esec. In 7 martie mi-a venit acel spotting, pana in 11. In luna Martie nu mi-a mai venit menstra.am facut multe teste de urina-negative.La 4-5 saptamani(in 4 aprilie) de la contact am facut o ecografie vaginala-nu s-a vazut nimic.In 9 aprilie mi-a venit menstra(redusa cantitativ si mai inchisa la culoare). Dupa aceasta mi-am facut 2 BetaHCG interval de 1 saptamana intre ele, la 2 laboratoare diferite-negative.In mai mi-a venit in 10menstra, am fost la 2 medici-eco vaginala- si au zis ca nu e sarcina.Ieri am facut o analiza de sange-negativa. Uterul are 6, 93 cm, in cazul in care era sarcina in 9-10 saptamana trebuia sa fie marit, nu? ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| PsihinG a răspuns:

Daca ai facut atatea investigatii, docorii ti-au spus ca nu esti insarcinata, nu inteleg ce nelamuriri mai ai?
Totul e bine cand se termina cu bine, nu-ti mai face griji.

| Onusha88 explică (pentru PsihinG):

Iti multumesc pentru raspuns.L-am postat inca o data pentru ca nu a incaput tot prima data. Ma gandeam saptamana viitoare(fiind deja 11-12 saptamani de la esec) sa merg la alt medic; al3-lea, dar ieri am facut betaHCG si a iesit