In cele ce urmeaza mentionez ca sunt pareri personale. Sunt 2 categorii de femei :
1. Frumoase
2.Inteligente
De ce? Pentru ca o femeie care arata bine stie doar sa arate bine si atat. Asta e tot ce stie sa faca, nimic mai mult.
Cele inteligente nu arata atat de bine, nu sunt placute atat de mult, dar pe la 25 de ani barbatii o sa le prefere pe cele care gandesc. Cele care aratau bine pe la 25 de ani o sa arate ca la 40 din cauza machiajelor, cremelor stupide si alte vrajeli.
Cele inteligente isi culeg roadele si au timp sa se ocupe de ele insusi.
Pai:
frumoase
urate
intelegatoare
neintelegatoare
serioase
neserioase
pe interes.
barfitoare
iubitoare.
Eu cam atat cunosc.dar pot fi mii si mii de grupe
Fidele si infidele, astea sunt cele mai importante categorii. Daca ai fidelitate restul nu-s foarte importante.
Pai la ce te referi prin ce categorii?
Adica te referi la personalitatea lor?
Sau la ocmportament?
Aşa clasifici tu femeile?
Bune şi rele, chiar dacă termenii ăştia se folosesc în cu totul alt context?
Căcat.
porti ochelari arati ca in varianta a2a cumva (dupa felul cum te exprimi) doar la cuvantul naspa pentru tine gasesc a si inca ceva: doar grupa de bine(frumusetea) ma intereseaza pe mineacuma ce-i intereseaza pe alti nu MA PRIVESTE
Sfinte si curve. restul' sunt indecise si in curand se vor incadra in una din cele 2 categorii.
Nu, nu port ochelari.
Şi ce-i cu excesul ăsta de emotigrame?
Ai un vocabular limitat şi compensezi cu astea?
Una dintre cele mai de generală expresii auzite de mine vreodată:
,, Dacă caut în dicţionar, te găsesc la cuvântul x."
Sunteţi penibili, să mor.
cum sa-ti explic eu tie pai de cand m-am nascut aveam "x-uL" nimic din ce as putea face si evident daca as putea schimba ceva din viata mea nu as schimba NIMIC si retine cand poftesc eu o sa-ti pun doar X-uri x X x ahh firashhh sa fiu
Atât de multe.Dar să le amintim pe cele mai periculoase/nedorite:
-Mustăcioasele
-Psihopatele
-Batozele
-Piţipoancele
-Târfele
-Femeile-bărbat
Pai sunt elastice[se intind si in patul altuia] supraelastice [se intind in mai multe paturi] si credincioase [se intind pana la Dumnezeu].