Aproape in orice împrejurare, depinde și de tipa acum, unele pot fi mai pudice decât altele. Eu am cunoscut tipi și in supermarket-uri și la înmormântare))
Si cum, ti s-a intamplat sa vina la tine necunoscuti in supermarket si sa iti zica in fata ceva de genul: "Stii, tocmai te-am remarcat, imi place mult de tine, nu ai vrea sa ne cunoastem?" Pe bune? I-ai da nr-ul de tel chiar atunci pe loc, in supermarket, de la prima discutie, unuia care te-ar aborda si pe care si tu l-ai considera dragut (cel putin fizic, pentru inceput)?
Personal, eu prefer (si am si incercat, uneori cu brio chiar) cea de-a doua varianta, adica cea cu parcul. Desi si pe strada vad uneori, din pura intamplare, cate o tipa care imi place (pacat ca nu am intalnit astfel de tipe si in cercurile in care ma invart). Deci nu stiu cum se face ca numai dupa cate o necunoscuta, vazuta intamplator pe strada, imi fug ochii. )) Si revenind la bagatul in seama intr-un parc, consider ca acesta e unul din cele mai ideale locuri ca un barbat sa se cunoasca cu o femeie. Tu nu crezi asta? Sau ai alte recomandari de locuri mai potrivite?
E greu si cu "momentele potrivite" mai ales in cazul meu, cand genul de tipa care imi place imi apare pur si simplu intamplator pe strada, cand ea se deplaseaza intr-o directie iar eu in alta.
Si chiar daca sta pe loc (o vad intamplator lucrand undeva, sa zicem, ca angajata) nu e usor sa intri in vorba la modul personal cu ea, atata vreme cat in jurul ei sunt mereu prezente si alte persoane (colege de serviciu, clienti ori simpli trecatori). Deci "momentul potrivit" cred ca e o chestiune ce tine de noroc mai mult.
ariana_5123 întreabă:
Tunderligeti_Denisa_1997 întreabă: