| Dexter6112 a întrebat:

In continuarea unei întrebări anterioare...am intrebat, deci, o fata daca vrea sa iesim in oras.A zis ca nu stie ce planuri are si ca imi zice ea.Am priceput ca asta e un nu.Ce m-ati sfatui sa fac? Sa o Intreb inca o data, sa propun o data fixa, sau sa o las cum e, sa nu mai imi pese? Merita sa mai incerc?(da...dau funda)

Răspuns Câştigător
| Waffen18 a răspuns:

Probabil ca da, daca te placea nu avea cum sa te refuze. Dar eu zic sa o intrebi exact asa : Pana la urma ai vrea sa iesim? Ca sa stiu si eu...

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca fata te-ar fi placut, sigur avea timpul necesar. Totusi, poti repeta lunar intrebarea.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Eu as incerca o abordare prin a treia persoana.

Inteleg ca e o fata oarecare si nu exista nici un fel de relatie cu ea.

Pune si tu o prietena de a ei sa o intrebe.

| Mussette a răspuns:

Ai putea sa mai incerci odata... poate n-a vrut sa para prea disponibila.
Sau poti s-o inviti si in prezenta unor prieteni, prietene si ii vezi comportamentul, daca e da sau nu. happy

| StefanChriss a răspuns:

Lasa-ma sa-ti vand un pont. De acum incolo, cu toate fetele cu care vorbesti, foloseste regula "3". Adica o inviti, in zile diferite, in total, de 3 ori in oras. Daca te refuza si a treia oara, sunt sanse foarte mari ca ea intr-adevar sa nu vrea sa iasa cu tine. De ce 3? Pentru ca e o cifra potrivita, nu-i nici exagerat, dar nici nu cedezi din prima, in caz ca ea nu poate cu adevarat de primele doua ori.big grin

| AnonymuSest a răspuns:

Iao frate direct, "Vrei sa ne combinam" din prima, daca ii experimentata...16 -17 ani iti da raspunsul direct, te vei simti prost daca te refuza, dar treci peste si mergi mai departe!

| Dexter6112 explică (pentru AnonymuSest):

Tocmai ca nu vrea dar nu zice direct. Ma enerveaza astea.

| AnonymuSest a răspuns (pentru Dexter6112):

Frate, las-o! Next! Nu merita sa astepti pentru ea!
Eu de ex: aveam 2 prietene foarte bune si m-am gandit odata, ia sa o intreb pe una dintre ele daca vrea sa fie prietena mea, dar stiam ca ii plac muschii si cercurile de la AUDI si m-a refuzat, nu am mai cautat'o, dar cand o vad pe strada si ma uit in ochii ei ii pare rau parca de ceva! Ma port diferit si eu cu ea, nu mai primeste atata atentie!