Probabil ca da, daca te placea nu avea cum sa te refuze. Dar eu zic sa o intrebi exact asa : Pana la urma ai vrea sa iesim? Ca sa stiu si eu...
Ai putea sa mai incerci odata... poate n-a vrut sa para prea disponibila.
Sau poti s-o inviti si in prezenta unor prieteni, prietene si ii vezi comportamentul, daca e da sau nu.
Daca fata te-ar fi placut, sigur avea timpul necesar. Totusi, poti repeta lunar intrebarea.
Lasa-ma sa-ti vand un pont. De acum incolo, cu toate fetele cu care vorbesti, foloseste regula "3". Adica o inviti, in zile diferite, in total, de 3 ori in oras. Daca te refuza si a treia oara, sunt sanse foarte mari ca ea intr-adevar sa nu vrea sa iasa cu tine. De ce 3? Pentru ca e o cifra potrivita, nu-i nici exagerat, dar nici nu cedezi din prima, in caz ca ea nu poate cu adevarat de primele doua ori.
Iao frate direct, "Vrei sa ne combinam" din prima, daca ii experimentata...16 -17 ani iti da raspunsul direct, te vei simti prost daca te refuza, dar treci peste si mergi mai departe!
Salut,
Eu as incerca o abordare prin a treia persoana.
Inteleg ca e o fata oarecare si nu exista nici un fel de relatie cu ea.
Pune si tu o prietena de a ei sa o intrebe.
Tocmai ca nu vrea dar nu zice direct. Ma enerveaza astea.
Frate, las-o! Next! Nu merita sa astepti pentru ea!
Eu de ex: aveam 2 prietene foarte bune si m-am gandit odata, ia sa o intreb pe una dintre ele daca vrea sa fie prietena mea, dar stiam ca ii plac muschii si cercurile de la AUDI si m-a refuzat, nu am mai cautat'o, dar cand o vad pe strada si ma uit in ochii ei ii pare rau parca de ceva! Ma port diferit si eu cu ea, nu mai primeste atata atentie!