anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand voi avea primul sarut si mi-e foarte teama, nu stiu ce trebuie sa fac.Prietenul meu nu stie ca acest sarut va fi primul pentru mine si nici nu vreau sa afle pentru ca el a avut multe relatii cu multe fete,( e genul de baiat "macho") iar mie chiar imi place de el. Ce sfaturi imi puteti da? Funda puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| mabell23 a răspuns:

E foarte simplu,ficsezi cu privirea buzele lui, inchizi ochii si te apropii incet de el, pur si simplu buzele voastre se vor unii si va fi foarte frumos(spun asta deoarece si primul meu sarut a fost senzational, dar cu persoana nepotrivita din pacate), dar nu vreau sa te descurajez...mult noroc si sa va iubiti mult ca asta conteaza

| LovelySmile98 a răspuns (pentru mabell23):

Multumesc, dar daca ma voi face de ras, daca voi tremura toata, am mari emotii si nu vreau sa-si deie seama

| Danysan a răspuns:

Buburuzo e normal sa fie asa -Daca e baiat desptept va intelege.Nu poti sa ceri ceva perfect de la un om daca nu a mai facut-o.Bun el nu stie si nu vrei sa afle.Dar oricum va anticipa asta pentru ca banuiesc ca i-ai spus ca nu ai mai avut prieten -asa ca daca stie sa vada in fata un pic, isi va da seama ca nu ai de unde sa stii acest lucru oki. Urmares-te cat mai multe videouri si vezi cum se face -Oricum ideea e sa te lasi dusa de val deoarece el ca baiat trebuie sa faca in asa fel sa conduca sarutul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu i-ai zice ca nu stii sa saruti? Daca tine la tine te va intelege si te va invata nu va rade de tine. Nu e o rusine sa nu stii sa saruti, eu sunt baiat si habar nu am, dar asta-i cel mai mic stres al meu.