Nu cred ca e neaparat un semn rau... poate are si ea nevoie sa stea singura... poate n-are chef de nimic...sau pur si simplu este indispusa si nu vrea sa raneasca pe cineva
sper ca ti-am fost de ajutor
In cazut tau... cred ca are nevoie de spatiu... din intrebarile pe care le-ai mai pus, cred ca e posibil s-o sufoci putin si de asta nu iti da nici un semn.
mai e posibil sa nu mai vrea sa aiba o relatie cu tine... si sa nu stie cum sa-ti spuna, asa ca o face pe'a magicianul...
sfatul meu: las-o cateva zile (ii dai ceva timp de gandire si ii arati ca nu esti nici disperat nici sufocant) si daca tot nu zice nimic... da-i un telefon, stabileste o intalnire si intreab'o care e problema. cand te vei vedea cu ea, fii calm si o sa-ti spuna ce o deranjeaza. apoi, fie va despartiti, fie o sa lamuriti ce e in neregula cu relatia voastra.
Bafta!
Depinde de fata... Tu o cunosti mai bine... Este genul de persoana care nu are curajul sa spuna in fata cand nu mai vrea sa fie cu o persoana? Obisnuieste sa se izoleze cand are probleme sau ceva de rezolvat? Caut-o tu... vezi cum reactioneaza... Femeile nu prea "au nevoie de spatiu"... Le place sa isi vada iubitul ca se intereseaza de ele, ca le cauta... ca le trage de limba pentru a afla ce au patit.
Crede-ma este vorba de cele 4 optiuni:si-a pierdut telefonul si i s-a stricat calculatorul (deci nu te poate contacta), i-ai facut ceva ce a suparat-o rau, s-a plictisit de relatia voastra sau Crudul adevar a aparut un alt baietel. sper sa clarificati lucrurile.
Depinde in primul rand d fata si d felul ei d a fi... poate nu are o stare prea buna in acele zile si evita unele eventuale certuri si prefera sa fie singura in acele momente/zile
Depinde foarte mult si de felul ei de a fi...probabil ca in unele zile nu are o stare prea buna si nu vrea sa va certati sau ma rog... ceva de genul si prefera sa fie singura in unele momente/zile
Situatia e putin mai complicata: in sensul ca acum o luna (dupa ce iesisem de cateva ori) nu vroia o relatie, nu vroia sa vina nici macar pana la mine pentru un film sau sa ne sarutam sau asa. In afara de plimbari si discutii interminabile nu se intampla nimic. Nu ca acestea nu ar fi frumoase, dar dupa o serie de relatii cu niste fete putin dubioase mi se pare ca ea e perfecta pentru mine si normal ca vreau mai mult (si normal ca nu vreau sa o pierd si imi pun atat de multe intrebari). Acum, vine pe la mine linistita, ne sarutam si probabil o sa ne si petrecem cateva week-end-uri impreuna, dar din moment ce uneori trec cate 2-3 zile fara nici un semn, nu stiu ce sa cred, daca nu e interesata sau inca mai are nevoie de timp / spatiu? Plus ca inca nu i-am cunoscut prietenele (sunt cica din sfere diferite si nici macar ea nu le poate aduna pe toate la o masa) si nici nu am fost invitat la ea. Acum stiu ca fiecare relatie are particularitatile ei si ceva avansuri se vad fata de luna trecuta inspre bine, dar nu am mai fost niciodata nevoit sa astept atata, probabil de aici si ingrijorarea mea.