| Anxiousy a întrebat:

In legatura cu despartirea de relatie, cu fata indiferenta (cititi intrebarile precedente sa va dati seama despre ce este vorba) m-a sunat mama ei azi dimineata(aseara ne-am despartit pentru ca ea este indiferenta si face promisiuni care nu le leaga, si sta mai mult timp cu fetele decat cu mine) si mi-a spus mama ei ca poate ea ma pune la incercare, ca poate vrea sa vada cum reactionez eu, mi-a zis mama ei cum de las eu asa usor relatia sa nu mai fie, ce se intampla cu mine si i-am spus ca ea a renuntat la relatie, ea greseste si tot ea se supara ca ii spun cand greseste, habar n-am ce sa fac, sa ma iau dupa mama ei si sa iau legatura cu fosta iubita? Sa lamuresc situatia dintre noi? Cu toate ca ea a spus ca ii este mai bine singura si ca ne despartim

6 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Pai daca a spus asa ea de ce trebuie sa tragi de dansa? tu ai incercat asta este ea nu vrea.nu poti sa o obligi insa nici ea nu se poate juca cu tine, daca a spus nu, nu sa ramana, presimt ca o sa fii cautat tu de ea mai devreme sau mai tarziu. Ignor-o pe masa.

| Anxiousy explică (pentru Demonull):

Asa mi-a spus si mama mea. sa nu o bag in seama chiar daca imi va fi greu daca ma iubeste EA o sa vina la mine, nu cu "figuri" ca ma pune la incercare si ca spune la nervi. ca asa pic de prost si catelus

| Demonull a răspuns (pentru Anxiousy):

Corect.pai? tu ce crezi ca e bine? nu trebuie sa pici de puppy dog eyes

| neutrino a răspuns:

Si noi ce vina avem?

| PrecioussGirl a răspuns:

Observ ca esti foarteee. afectat...
mama ei nu ar trebuie sa se bage pentru ca asta va priveste doar pe voi 2 happy. doar voi decideti ce faceti, ea ar trebuie sa stea de o parte.
un om care te pune la incercare nu face asa... sa devii nesimtita e una si sa pui pe cineva la incercare e alta.
sfatul meu... indiferent ce mai zice aceasta fata sau mama ei tu ia o decizie. sincer dupa cate faze ti-a facut mie mi s-ar fi facut scarba sa o mai si vad. dragoste dragoste... dar nici sa-si bata joc.
te lasi calcat in picoare happy ceea ce nu este bine.winking

| Soowhaat01 a răspuns:

Sunt ogramada de fete in lumea asta.
Daca tu simti ca locul tau este cu ea, nu te lasa asa de usor.

Trimite-i flori, ciocolata si o sa vezi cum reactioneaza.
Chiar daca ea este asa, spune-i ca daca vrea sa mai incercati o data, sa o luati din nou de la 0 spune-i ce nu iti place la ea si sa iti zica si ea ceea ce nu ii place ei la tine.

Si poate asa o sa se schimbe, incearca, nu te lasa.

Succes!