| LiveInColour a întrebat:

In prezent o sumedenie de baieti se "indragostesc" de trupul fetelor... dar oare cam cati dintre ei se indrgostesc si de sufletele lor?

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pentru ca mai laes la varsta adolescentei asa e, pentru ca sincer si fetele sunt atrase de trupul baietiilor, la inceput te atrage corpul, apoi cunoscandu-l/o vei iubi nu numai corpul ci toata fiinta si sufletul...

| Linda a răspuns:

Se indragostesc si de sufletul lor, in special daca trupul nu le este daruit decat dupa ce isi asuma loialitatea fata de intreg (casatorie)

| Betty18 a răspuns:

Foarte putini se indragostesc si de sufletul fetelor deoarece la majoritatea baietilor conteaza ambalajul din prima si nu calitateatongue

succes

leonardk
| leonardk a răspuns:

Cand vor lua decizia sa se casatoreasca, cu siguranta vor cauta sufletul partenerei pentru ca frumusetea trupului e trecatoare. (ma refer aici la cei intelepti)

| Instinkt a răspuns:

La mine nu exista corp primul e sufletul iar a doua sunt ochii parul si zambetul

| lacrimi a răspuns:

Eu in primul rand ma indragostesc de caracterul ei, de sufletul ei, de felul ei de a fi, nu pun mare pret pe aspectul fizic, mai important pentru mine este sa o iubesc si sa ma iubeasca.Sa arate precum un fotomodel, daca nu exista iubire, si nu-mi place caracterul si sufletul ei, mai bine ma lipsesc!

| Mina a răspuns:

Probabil prima oara trebuie sa fie atractia, scanteia aceea. Desi daca e vorba de iubire, parerea mea este ca frumusetea unui om consta in frumusetea sufletului.

| bluerose a răspuns:

Pana la o anumita varsta se indragostesc de trup.
Dupa acea varsta se indragostesc si de suflet. happy

| snepy a răspuns:

Eu

| Annitu a răspuns:

0. 0000000001 % sau mai puţini...

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

1%

probabyl

| putzulica a răspuns:

Pai eu cred ca sunt cativa care se indragostesc si de sufletewinking dar aia care fac asta sunt diferiti putin si de asta ma inervezangry! poti sa fi frumoasa ce-a mai frumoasa... dar daca nu gandesti si vrei numai...oh go on degeaba esti frumoasa

| utzuman2006 a răspuns:

Un citat care mie imi place in mod deosebit suna astfel : " Cea mai de pret parte a frumusetii este aceea pe care un tablou nu o poate reda ''.
Iubirea totala e a sufletului, nu poti iubi o imagine, nu poti iubi cu adevarat un corp... e ca si cum ai iubi o papusa...
Baietii, odata deveniti barbati vor sti sa aprecieze "adevarat frumusete"...nu doar imaginea...

| LiveInColour explică:

Imi plac raspunsurile voastre:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate asa e...va judecam prima data dupa corp... dar nu toti sunt la fel...pentru aia 1% merita sa astepti si sa faci aproape orice big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte foarte putini...cam cat avem noi sanse sa ne mai calificam la mondiale 2010 cu nationala de fotbal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sa stii ca ai dreptate. Chiar asa se intampla. Si eu sunt baiat si de multe ori mi s-a intamplat sa ma "indragostesc" doar de trupul unor fete. Asta pina de curand, cand, spre surprinderea mea mi-am dat seama ca m-am indragostit de sufletul unei fete. L-am descoperit intr-o sedinta pasionala de sex anal cu ea, cam din greseala. Am simtit ceva cald si moale acolo in fund. Era sufletul ei. Se pare ca mai este o bucata de suflet si in omuletul din fundul gurii, si acolo l-am descoperit. Tot cu penisul. Sper ca te-am ajutat. Te pupa FiFi!