Da, poti ramane! Dupa cum stiu eu, si ar trebui si tu sa stii, copiii asa se fac: prin sex neprotejat!
Hmm... cica in perioada menstruatiei nu prea exista riscul de a ramane gravida, nu conteaza cat ti-a durat... ca sa fii tu linistita fa-ti un test pe parcurs protejati-va ca nu stii cand te poti trezii cu un copil si mai mult de atat sunt boli ce se transmit prin sex neprotejat asa ca, mult succes
Stai liniștită. Șansele sunt extrem de reduse. Prin ciclu femeia elimina exact acel ovul care n-a fost fecundat. Nu se pune problema sa ramai insarcinata chiar daca vrei. Pe asta se bazează si metoda de contracepție a calendarului.
Daca ti-a venit ciclu si a fost complet atunci nu ramai gravida. mai mare atentie si investitie in prezervative next time.
O femeie sanatoasa poate sa ramana insarcinata IN ORICE ZI a lunii. Perioada nefertila, nu este cu risc de sarcina egal cu zero; riscul de sarcina e doar mai mic, atata tot. Ma mir cum de mai exista mitul asta. In cazul in care ai ramas insarcinata, nu ai decat o singura solutie: avortul.
Buna stai linistita eu fac sex cu iubita mea de 2 ani neprotejat si nu a ramas niciodata insarcinata pana acum! Totul depinde de baiat si cat de constient este unde si cand isi da drumul!
Belingot întreabă: