Tu esti cea care ai creat aceasta situatie.
Daca ne spui adevarul, cu fostul era clar o relatie care nu mergea. Sunt curios cum ar fi aratat prima parte a povestii daca ne-ai fi spus-o la inceputul verii, nu "after the fact".
Ai gresit daca ai intrat in alta relatie fara sa ii spui fostului ca totul s-a terminat intre voi. Daca ai vazut ca nu merge si nu esti fericita, nu ar fi trebuit sa lasi lucrurile nerezolvate. Probabil ca nici nu i-ai cerut parerea cand ai plecat. Nu mi se pare anormal ca se simte tradat si as zice ca el crede sincer ca ti-ai batut joc de el. Daca ai fi rezolvat situatia inainte de a pleca, lucrurile ar fi fost clare si nu ar fi avut ce spune. Asa insa...
Nu inteleg de ce trebuie sa mai tii legatura cu fostul si cu grupul lui. Pe el acum il intereseaza nu sa te aiba inapoi ci sa se razbune, sa te chinuie cat poate. I-ai ranit orgoliul de om care "are intotdeauna dreptate". De asta ti-a zis de fetele lui de peste vara. Daca te-ar fi vrut cu adevarat inapoi ar fi avut o cu totul alta atitudine. Blocheaza-i pe toti din grupul lui, nu te mai uita pe ce posteaza ei. Relatia cu fostul este complet terminata si ai face o mare greseala sa o reiei. Nu iti va accepta scuzele niciodata. Ar fi fost interesant sa auzim povestea asta si din punctul lui de vedere. Adevarul are intitdeauna doua fete.
In locul tau nu mi-as pune mari sperante nici in celalalt. Acolo a fost o situatie speciala. Mai vedem cand va reveni in tara lui. Traind intr-un oras cosmopolit am invatat sa fiu circumspect privind oamenii din alte culturi.
Mi se pare ca te cam grabesti. Doua pasiuni furtunoase si care se si suprapun in 7-8 luni? Nu-i cam mult? Ai stabilit in poate nici 3 luni in urma unor discutii noaptea pe o plaja ca o persoana este barbatul perfect? Te-ai intrebat vreodata cam ce gandeste un baiat care sta de vorba noaptea pe o plaja cu o fata draguta si stie ca in trei luni vor pleca fiecare la ale lui? E foarte usor sa iti cante in struna si sa "faca eforturi sa te faca fericita" noaptea pe o plaja, stiind ca nu are nicio obligatie si se poate retrage in orice moment. Talk is cheap! O fi fost vreun latino, astia miros fetele fragile emotional si stiu sa profite de ele.
Încearcă sa nu te mai consumi. Fostul prieten este egoist, vede totul doar din perspectiva lui. Asta e felul lui, caracterul lui, și probabil atât poate, prietenii lui sincer sunt de proasta calitate ca se baga și au înțepături la adresa ta, ce treaba au ei? În concluzie nu mai pune la suflet și nu i mai baga în seama. Tipul din America pare ok, mergi înainte
Mi-a plăcut povestioara, sincer.
Să trec la răspuns, ştiu că încă-l vrei pe "băiatu rău", câteodată te gândeşti să te împaci cu el şi să-i mai dai o şansă... oricât ţi-ar fi de greu, nu cumva să greşeşti să pici în capcană. normal că te înţeapă, te jigneşte bârfeşte, te face să fii tristă şi tu-l ierţi, da... inima.
E bine că ai putut să te ataşezi şi să iubeşti pe altcineva, e ceva greu, după o relaţie când ai iubit, şi încă-l iubeşti pe fostul, deci bravo.
Ce auzi despre tine? ce poţi face? să trimiţi cămătarii după el? nu poţi face nimic, gura lumii e rea şi nu se închide.
Dacă te întorci la primul faci o greşeală imensă, deşii, ştiu că ai prefera să suferi lângă el decât să staţi despărţiţi, sunt chestii ce ţin de inimă, şi ea nu ţine cont de raţiune.
Oricât ai vrea să te împaci cu el, nu o fă, o să greşeşti, aşteaptă-l doar pe American Boy şi o să fie bine, sunt băiat şi-ţi spun cu toată sinceritatea, nu se schimbă, un tip ca primul, chiar nu se schimbă. ai avut o relaţie toxică, n-o mai relua, te distrugi, crede-mă, într-o zi o să-ţi fie bine departe de primul dintre ei.
Salvează-te, cât încă ai timp şi nu ţine cont de ce "simţi" dacă vrei să-ţi fie bine.
Era plecat cu Work and Travel, aidoma mie. Niciunul dintre ei nu are statutul de "ăla cu bani", amândoi fiind încă pe băncile facultății. Poate ar trebui să citești întrebarea înainte de a da răspuns.
Din intrebare am inteles doar ca esti instabilã emotional, decât sa faci eu eu cu ei si sa-ti creezi probleme si tie si ãlora mai bine nu te implici cu inima deloc.
Asa de usor si puternic te atasezi de oameni? Ar trebui sa fii mai indiferenta.