Pff. Pai e cam greu. Eu nu stiu ce sfat sa iti dau ca sa te ajut. Doar incearca sa cunosti alta fata de care sa te indragostesti, dar si ea sa se indragosteasca de tine. Incerca sa o uiti pe fata respctiva si refugiazate in bratele altei fete care te iubeste. Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenii, distreaza-te, razi, iesi la film, in club. poate usor usor o sa o uiti. Altceva nu stiu ce sa iti spun. Imi pare rauu...
Fratioare, tu esti un tip foarte inteligent si e evident ca stii raspunsul dar nu iti convine, altfel nu il anticipai si ne interziceai noua sa ti-l dam. Exact asta ti-as fi spus si eu, sa treci mai departe, uit-o. Problema este ca tu bati la porti inchise si nu cred ca ti se va deschide vreodata. Povestea ta e trista, multi dintre noi o traiesc si de fiecare data are acelasi deznodamant: suferinta si frustrare, de multe ori intinse pe parcursul mai multor ani. Nu vrei sa auzi asta, dar nu exista alta solutie...indeparteaza-te de ea. In locul tau, eu mi-as impune chiar sa o urasc, folosindu-ma de urmatorul motiv: eu ii spun ca o iubesc, iar ea imi spune ca nu ma poate iubi in acelasi fel...adica in traducere, nu sunt de bun pentru ea?! Nu te simti deloc jignit? Eu m-as simti, foarte ofensat. Ai si tu un pic de mandrie. Mai bine singur dar mandru, decat sa fii un catel caruia ii curg balele in zadar dupa fundul ei (oricat ar fi el de dulce).
Sieu am trecut prin asa ceva si din cate am observat problema e ca ea si-a dat seama ca tu o placi si poate prea mult.si asta cred ca le face pe fete sa nu fie chiar atat de atrase de acel baiat care e putin disperat dupa ele.si eu am avut aceeasi problema si pana la urma n-am ajuns nicaieri. poate ar fi fost mai bine ca tu sa o faci pe ea sa se indragosteasca de tine ca sa puteti fi apoi impreuna.dc nu i-ai spus ce simti pentru ea si pana la urma ea ce fel de baiat isi doreste? e putin complicata situatia ta dar sper ca ea sa se razgandeasca si sa fiti impreuna ca eu nu cred ca va regreta un baiat care tine atat de mult la ea.mult noroc
Ăh te înțeleg la situația asta. În primul rând trebuie să fii conștient că tu nu dorești să renunți la ea. În sensul că ne-ai spus să nu venim cu răspunsuri gen "uit-o" Iar aici ție ți-ai impus acest lucru. Tu singur ai impus această condiție fiindcă ești conștient că o iubești. Acum eu îmi pun un semn de întrebare. Nu cumva tu ești cel care te faci văzut de ea ca un prieten? În sensul că dacă o curtai de la început și îi arătai că o dorești ca o iubită probabil ar fi reacționat astfel. Sau dacă stau să mă gândesc din perspectiva ei probabil că nici ea nu dorește o relație. Spre exemplu eu m-am despărțit de cineva recent și chiar nu aș dori pe nimeni altcineva. Să fi fost oare și acest lucru? ( chiar dacă a spus ea că dacă ar avea o relație tu ce ai face. Asta probabil a fost un pretext ). Îți recomand să vorbiți despre tot ce simțiți cu adevărat. Perspectiva ei o înțeleg. E normal să se poarte rece cu tine pentru că e știe ce simți. Dacă te consideră un prieten foarte bun nu o să te facă să suferi. Probabil speră că o să te îndepărtezi mai mult de ea și recepționezi mesajul ( că nu poate fi nimic între voi ). Ți-aș recomanda să mai vorbiți. Poate te place și nu înțelege sentimentul pe care îl are. Cert este că dacă sub nici o formă nu decide să se miște din statutul pe care îl posedă în relația tu - ea, înseamnă că trebuie să te resemnezi. Va fi greu, dar trebuie să înțelegi că a aduce pe cineva cu forța nu se poate. Succes.
Ar trebui sa nu mai gandesti cu inima.Asta fac si eu si e foarte dureros. Orice neplacere iti va face o rana si cu timpul se vor aduna.Pana la o varsta mai avansata vei fi din ce in ce mai rau, deaorece vei vrea razbunare.Cel mai bine este sa gandesti logic.Problema cu aceasta fata:Ar trebui sa iti recunosti tot,adica sunt sigura ca stii raspunsul, insa inima ta nu vrea sa il accepte.Te-as sfatui sa vorbesti cu parintii/cel mai bun prieten/a/sora sau fratele tau, sa analizati sitoatia si poate mai este o sansa.Pentru ca parintii tai vor sti raspunsul.Ei iti doresc binele, asa ca, iti vor da cel mai bun sfat cu putinta.
Toate sfaturile sunt bune in felul lor si multumesc pentru ele. Voi fi sincer si va spun ca ma gandesc in continuare ce sa fac. La mine tot timpul a fost asa cu relatiile, pun prea mult suflet (involuntar) si cand e sa cad...cad de la o inaltime destul de mare.