Pentru baietii de varsta data in enunt, vad urmatoarele posibilitati: 1. Intra in relatie pentru a obtine sex, fara sa il intereseze ce se intampla dupa aceea cu relatia sau cu fata. Aici intra cam 80% din cazuri. 2. Intra in relatie pentru a obtine sex, dar spera sa iasa o relatie stabila, pentru ca isi da seama ca asa se obtina cel mai bun sex. 3. Intra in relatie ca sa obtina sex, dar spera sa se ajunga la casatorie, ca sa aiba o sursa gratuita de sex in casa. Consider ca toate aceste trei categorii intra in relatie doar pentru sex. Daca adunam, suma tinde spre 100%, dar sa rotunjim. 99% din barbatii pana in 20 de ani intra in relatie doar pentru sex. Sa fim seriosi, daca nu ar fi sexul noi barbatii am relationa aproape numai cu alti barbati. Salut.
Salut ray, las-o mai moale cu ale intrebari .
Hmm eu as zice 65-75% din baieti.
Si da eu cel putin nu ma tem sa recunosc ca am intrat intr-o relatie cu o fata doar pentru sex, dar amandoi eram constienti ca doar asta ne dorim unul de la celalalt, ca mai departe am ajuns sa ne iubim aia e partea a doua.
Si da, am 20 de ani , cu griji si fara bani .
Perioada 15-20 de ani, este perioada cand trebuie sa explorezi, in concluzie 85%-90%.
Cam 70%
Să fim realiști să nu fim cârcotași.
Dar relațiade dragoste înseamnă și sex. Asta este o adevărată relație nu doar sărunturi și mângâieri.
ZozOoLiNa întreabă: