| Pitic a întrebat:

In seara asta m-am certat cu prietetenul meu deoarece nu stie sa ma respecte pentru ca e muult prea prost si sunt dispusa sa il parasesc si sa il uit. M-am saturat de golaniile, minciunile si comportamnetul sau mult prea protectiv.
Vreau sa se schimbe sau sau sa se duce de unde a venit.
Faptul ca nu isi tine mainile acasa ma scoate din sarite si faptul ca e prea gelos si ii ameninta tot timpul pe baieti de la mine din clasa si spune ca le iau eu apararea.
M-am saturat de el, vrea sa stam mai mult impreuna iar eu nu pot deoarece sunt la scoala dupa masa. de la scoala vin la 7 trebuie sa imi fac temele, sa invat poate mai am si alte lucruri de facut si nu pot sa stau mai mult de 1, 2 ore iar el e disperat vrea sa stam pe frigu asta afara.
Ma chinui sa ii explic o gramada de lucruri si tot nu le baga la cap parca are dopuri in urechi si de alea daca ar avea tot i-ar ramane ceva in cap.
Plus ca e si foarte imatur desi are 18 ani, spune ca atunci cand ne vom desparti el o sa faca in asa fel incat" toata lumea sa ma urasca si sa nu mai vorbeasca cu mine "
Vreau si eu un sfat cum il pot schimba, el zice ca l-am schimbat mult si ca st prima fata la care a tinut bla - bla, eu vreau sa fie daca nu perfect aproape iar daca nu se poate insemna ca eu trebuie sa imi caut pe altcineva care poate sa gandeasca si sa decida ce e bine si ce e rau.

Răspuns Câştigător
| Stefania3001 a răspuns:

Buna!
Pai spune-i ce ne0ai spus si noua aici, iar daca e hotarat sa se schimbe si o va si face, ramai cu el, daca nu ii dai papucii.
Funda?

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Daca nu iti convine atunci de ce mai esti cu el? Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i explici ce crezi si poate intelege.Nimeni nu poate atinge perfectiunea.De fapt pana la urma...sti tu ce inseamna sa fi perfect? Pentru ca eu nu stiu! A existat vreodata omul perfect ca sa stim cum e acela? Poate vrei sa spui "daca nu e perfect pentru mine."Pentru ca toti vedem altfel oamenii si sunt altfel pentru noi.

| ATHOS a răspuns:

Dupa maniera in care prezinti problemele, parerea mea este ca tu nu il iubesti pe acest "domnisor" (daca l-ai iubi imi este greu sa cred ca ai vorbi asa)! Eu cred ca tu ai dori ca el sa fie un simplu "papusoi" care sa danseze ceea ce ii canti tu!
Parerea mea este ca ar fi cazul sa-ti construiesti modelul de barbat cu care ai vrea sa imparti o parte importanta din viata ta (inalt, frumos, chipes, inteligent, educat, manierat, elegant, instruit, cult, tandru, dragastos,...) si abia apoi, cu multa rabdare, sa incepi cautarea lui.
Bafta!

| ivona a răspuns:

Nu cred ca este stilul tau, santajul nu este cea mai buna solutie intr-o relatie, iar eu personal ii urasc pe cei care recurg la santaj, nu cred ca exista lucru mai injositor.Acum tu decizi ce vrei sa faci, da eu cred ca te va face sa suferi.

| hamster a răspuns:

Nu ai dreptu sa schimbi un om ca vrei tu, daca nu-ti convine lasa-l!(poti sa-l schimbi, dar nu radica, nu e corect)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca nu poti sa schimbi un om sau cel putin nu-l poti schimba in anumite prinvinte sau radical. incerca sa il iei cu blandete, dragalasenie, tandrete sa ii spui frumos ce te deranjeaza la el; daca nu intelege il ameninti cu despartirea. Trebuie sa ai ceva "pica" rabdare, sa fii mai intai tu un exemplu pentru el. Vorba dulce mult aduce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://metincard.webs.com/ intra aici si o sa primesti raspunsul tau bafta cu relatia