| IIIIIIIoannaaa a întrebat:

In ultimul timp am fost foarte ocupata si nu am mai reusit sa ma vad prea mult in ultimele 2 saptamani cu iubitul meu si l-am cam neglijat si as vrea sa ma revansez. voiam sa il chem maine pe la mine dar nu sunt singura acasa si nu am unde sa il chemsadsi voiam sa va intreb daca aveti vreo idee de o mica surpriza.nu trebuie ceva foarte mare sau important.doar un gest acolo care sa il surprinda si sa-l faca sa se simta bine.dau funda:*(a si am uitat sa mentionez daca ajuta ca mai avem 3 saptamani si facem 1 anhappy

7 răspunsuri:
| Aimedian a răspuns:

Fa sex

| Evelyn89 a răspuns:

Multi inainte! big grin Pai, pentru moment ai putea rezerva o zi doar pentru voi doi! Sa iesiti sa luati masa impreuna si sa vorbiti, sa-l intrebi cum au fost ultimele 2 sapt pentru el, ce a facut, cum se simte... sa-i spui de programul tau incarcat pentru care nu ai putut sa stai f mult cu el dar ca ti-a fost foarte dor de el si abia asteptai ziua in care puteti sa va vedeti si sa-l iei in brate. Comunicati, poate el a fost deranjat ca nu prea v-ati vazut, sau poate e intelegator si te sustine. Vorbeste cu el, poate are nemultumiri care nu ti le spune asa ca fa-l sa-ti spuna ce are in minte, daca s-a suparat sau nu, etc. Ai spus ca faceti 1 an impreuna, discuta si despre asta, intreaba-l ce si-ar dori sa faceti in ziua aia, sa faceti impreuna ceva (daca nu iti spune, sau se fastaceste, probabil ca-ti pregateste o surpriza, asa ca nu insista ca sa nu-i strici socotelile). Pt o seara incheiata cu succes duceti-va la cinema si vedeti o comedie, ceva care sa va binedispuna sa radeti si despre care sa discutati cand iesiti din sala de cinema. Asta ar fi un plan de o seara perfecta petrecuta impreuna, asa ca nu neglija comunicarea, face minuni crede-ma. sa-i arati ca te intereseaza daca l-a deranjat ceva, daca ii e bine etc. Mult succes si sper sa revi cu un raspuns sa ne spui cum a decurs intalnirea! big grin funda?

| neutrino a răspuns:

Sa nu faceti sex ar fi cea mai mare surpriza!

| NoSmile a răspuns:

Buna,draga mea!
In primul rand,la cati mai multi ani impreuna!
Ar trebui sa-i explici ca ai fost ocupata,si nu ai avut timp de mare lucru,apoi sa-ti ceri scuze pentru absenta ta.
Il poti invita si la tine,stati in camera ta. Cine v-ar deranja?!
Puteti iesi la o plimbare prin parc, la o terasa, asta depinde de voi, de ceea ce va place sa faceti cel mai mult.
Un cadou mai frumos decat atentia si iubirea ta, nu cred ca pot exista!
Te pup!

| Cristiann25 a răspuns (pentru NoSmile):

Esti sigura? Un milion de euro ar fi cel mai frumos cadou!

| NoSmile a răspuns (pentru Cristiann25):

Doar pentru cei materialisti, zic eu!

| Cristiann25 a răspuns (pentru NoSmile):

Am o intrebare dar imi raspunzi sincer.Sa nu intelegi ca ma iau la cearta cu tine! Crezi ca dragostea tine de foame, de cald? Daca n-ai bani degeaba nu merge nici relatia bine!