Abdreea el te place, te simpatiseaza, gaseste solutia ca sa fi atrasa de el macar ai noroc
)))stii imi aduci aminte de mine, si d prietenul meu cel mai bun Viorel. De fapt suntem prieten de vreo 4 ani si m-am cunoscut cu el, pentru ca imi placea nespus, aveam atunci 13 iar el 17 si inca mai avea prietena. Mai intii el nu ma accepta ca iubita, doar ca prieten, apoi cind a ramas singur, ne-am legat cadoua jumatati in sensul ca faceam totul impreuna, absolut. Imi placea de el dar nu atit ca mai inainte, apoi peste un an de prietenie la catarama, el si gasit sa fie cu cea mai mare inamica a mea. dupa asta nu am mai vorbit vreo 2 ani cit sa intilnit cu ea, si iata cind s-a despartit de scorpia aia, pentru ca multe rele ia mai facut si lui si mie, caci tot eu i-am deschis ochii despre ea, si iata ca cind a inteles totul m-a sunat, si eu l-am iertat pentru ca imi era drag si ca prieten si ii duceam dorul. Am iceput iarasi sa fim mereu impreuna, acum el e la facultate in alt oras si ma suna in fiecare zi, vrea sa fim impreuna, dar e prea tirziu iubes alt baiat.
Eu gindesc ca timpul o sa arata tot daca nu e unbaiat prost v-a intelege ca tu te potrivesti lui, si sper asta sa se intimlpe la timp, ca apoi poate fi prea tirziu!
Andreea asteapta el, sa inteleaga ca tu esti pentru el, dai sa inteleaga ca poate fi prea tirziu, daca mai asteapta mult,,,