| YukiLove a întrebat:

In urma cu doi ani am fost intr-o tabara in Japonia. Acolo am intalnit o gramada de oameni noi care mi-au devenit prieteni foarte apropiati, familia gazda mi-a devenit o a doua familie si toti oamenii pe care i-am cunoscut au fost deosebiti. Dar tot acolo am intalnit si un anume baiat. Nu stiu daca a fost spiritul de aventura, dorinta mea uriasa de a vedea Japonia sau pur si simplu o intamplare, dar m-am indragostit. Am petrecut doar 10 zile cu el, dar au fost de ajuns. In ciuda durerii inimaginabile si a sentimentului de sufocare pe care l-am avut cand m-am intors acasa, am crezut ca o sa imi treaca, dar nu-mi trece. Atunci nu am avut curajul sa-i spun ce simt, si din cauza timiditatii mele am pierdut legatura pe care am avut-o in mare parte. Dar orice ar fi nu il pot uita si nu pot trece peste. De doi ani incerc sa ma intorc acolo, dar nu reusesc. Am incercat burse de studiu pentru facultate, am incercat alte tabere, am incercat chiar si sa imi adun bani pentru o excursie acolo. Dar nu reusesc, si nici nu pot sa-l uit. De cate ori ma gandesc la el imi aduc aminte fiecare detaliu si retraiesc totul ca si cum ar fi fost ieri. De doi ani in fiecare zi ma gandesc la el si in fiecare noapte il visez. Din ziua in care m-am intors acasa am incetat sa mai traiesc in prezent. Singurul lucru la care ma gandesc e trecutul. Cum sa uit si cum sa invat sa traiesc din nou?

6 răspunsuri:
| KatLuna234 a răspuns:

Viata nu e pierduta pot sa spun ca asta mi-s-a intamplat si mie dar nu e chestia ca nu poti sa uiti de el e subconstientul tau care tu il provoci sa iti aduci aminte de el. pot sa spun ca eu am trecut peste ce mi-s-a intamplat ascultand muzica, iesind cu prieteni dar nu in ultimul rand sa imi aduc aminte ca am o viata de trait. gandeste-te ca poti sa uiti de el ca o sa gasesti pe altcineva. sentimentul de dor e in tine incearca sa te gandesti la altceva sau fa-ti un nou prietenwinking sa ai bafta!

| YukiLove explică (pentru KatLuna234):

Vreau sa-l uit dar unueri nu stiu ce vreau. E ca si cum de fiecare data cand cunosc un tip nou, il trec printr-un fel de filtru. Si il compar cu el. Iar adevarul este ca e greu de comparat, adica tipul ala era idealul meu in toate aspectele. Arata bine si avea o voce pe care nu mai saturam sa o ascult, si pe langa asta nu avut cu nimeni altcineva asa discutii profunde si inteligente cum am avut cu el. E ca si cum sentimentul de a fi acasa s-a mutat in bratele lui si simt ca ceva lipseste acum. Cum sa sterg acel filtru?

| Gheorghies_Raul_1981 a răspuns:

Salut! Pai, in primul rand, iti recomand sa uiti definitiv de el, deoarece poate nici nu te mai stie cine esti, in plus, gandeste-te pozitiv, sunteti la o distanta foarte mare. Iti recomand sa iti cauti vreun baiat de prin liceu sau din scoala, si sa vorbesti cu el mai des, asa il vei uita si te vei indragosti de el! Sper ca te-am ajutat!

| mihai69 a răspuns:

Nu poți (și nu trebuie) să uiți; tu trebuie doar „să te vindeci".
Și pentru asta e nevoie de timp și de un altul care să îi poată lua locul. Așadar, fii deschisă, poate va apărea și „alesul" tău.
Și cel puțin o vreme, nu te mai gândi la ce-a fost; oricum, amintirile alea nu vor pieri cu una, cu două.

| KatLuna234 a răspuns:

Doar incearca. sunt sigura ca o sa reusesti gândeste pozitiv si totul va fi bine. cum am spus asta se intampla pentru ca tu vrei... incearca sa te vezi cu alta persoana sigur te va ajuta. sper ca te.au ajutat sfaturiile mele

| ZMUCI a răspuns:

Uita-te la un desen animat chinezesc, poate asa iti dispare si dorinta asta de a dramatiza povestile.