| Broadband a întrebat:

In urma cu vreo cateva luni m-am indragostit rau de o fata, i-am spus am vorbit a inteles toate bune..am ramas asa fara sa facem vreun pas..simteam ca traiesc cu adevarat

12 răspunsuri:
| Broadband explică:

Nu stiu daca se vede tot ce am spus e o eroare de la site happy daca nu mai postez aici restul...deci simteam ca traiesc cu adevarat, e indragosteala aia de la 14 ani pe care o stim cu totii big grin si cert e ca de vreo cateva saptamani sunt cam robot asa nu prea mai stiu daca sunt viu sau mort nu mai simt maxima aia de la inceput sad
oare am ajuns in stadiul de a realiza cat inseamna pentru mine sau a fost doar o obsesie si nu am iubit-o cu adevarat eu zic ca a fost iubire din moment ce simteam ca nimic nu avea rost fara ea ma gandeam mereu, mergeam in gand cu ea peste tot
a patit cineva starea asta?
ce se intampla? happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Asa se manifesta dragostea la prima vedere. Poti continua visarile chiar cu ochii deschisi.

| Broadband explică (pentru corbulalbrosu):

Chiar continui sa stii laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Broadband):

thumbs up

| XxBlueRosexX a răspuns:

Asa se intampla mereu cand e dragoste la prima vedere doar ca nu prea cred eu ca esti indragostit pentru ca pana la indragosteala este cale lunga(stiu asta din proprie experienta) iubirea asta e trecatoare dar acum simti asa pentru ca ti la ea si te-ai atasat de ea repede...nu e obsesie stai linistit, si mai incolo cand vei fi mai mare 18 19 ani si o sa te indragosteasti cu adevarat iti vei da seama cum e.winking

| Broadband explică (pentru XxBlueRosexX):

Deja am 22 laughing)

| Bacemi a răspuns:

E posibil ca inconstientul tau sa iti fi tras un semnal de alarma care sa iti spuna ca ea poate disparea oricand din peisaj. Astfel ca trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant sa te descurci si fara ea. Si totodata sa vrea sa te invete ca poti face asta.

Faptul ca ea nu e langa tine concret si nu a facut nimic menit spre a dubla sentimentele tale, te face sa te detasezi cumva. Sa fii pregatit.

Lucrurile astea nu se intampla cand vezi persoana zilnic si iti arata ca simte la fel.

De ce ati ramas asa fara sa faceti vreun pas? Ce vrei sa spui cu asta? Cum v-ati cunoscut?

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Broadband):

Scuze am inteles ca ai 14 ani si nu ai spus ca ai 22 cand ai scris intrebarea.

| RAY a răspuns (pentru Broadband):

O iubeai man

| RAY a răspuns (pentru Broadband):

Cand sa analizat creierele indragostilor si creierele celor obsedati compulsiv nu s-a vazut nici o difereanta ca curiozitate

| Broadband explică (pentru Bacemi):

Da nu e langa mine si cred ca asta a avut un impact..ne-am cunoscut din intamplare ne stiam de mici oricum si dintr-o data cum apesi pe un buton am inceput sa simt pentru ea pur si simplu..am ramas asa pentru ca sa fiu sincer cum e proverbul ala... felicitari pentru prostii care se iubesc dar nu sunt impreuna big grin ceva de genul nu stiu..nu suntem pregatiti cred mai mult ea nu e pregatita vedem pe viitor ce o sa fie poate mai mult sper

| Bacemi a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui. Pai na, atunci bucura-te ca ai cunoscut-o. Bucura-te ca simti asa ceva frumos.

In legatura cu mai mult, cu trecerea timpului o sa vezi daca va si iesi ceva sau nu. Eu te sfatuiesc totusi sa mai incerci de cateva ori. Sa o inviti sa iesiti undeva, sa o conduci acasa sau nu stiu. Sa te mai vezi cu ea macar o data. Si sa ii mai trimiti din cand in cand cate un mesaj prin care sa ii zici ce simti. Macar vreme de 1 luna. Sa stii ca ai facut tot ce puteai si sa fii convins ca nu era timpul acum sa fiti impreuna.

Pentur ca poate e acum timpul. Mai incearca putin inainte sa pui punct unei relatii intre voi acum.