Prin ecografia transvaginala s-a observat, diagnosticat si stabilit forma, marimea, aspectul uterului cat si dimensiunea si structura endometrului si a rezultat ca aparatul tau reproducator este in buna stare. Uter avf = uter antevers in flexiune; adica exact asa cum trebuie sa fie, in pozitia normala a uterului. Pe baza observatiilor precizate, este absolut IMPOSIBIL ca medicul ginecolog sa nu fi vazut/observat existenta unei sarcini mai ales a unuia de 8 saptamani, care ar fi de marimea unei capsuni mari, care masoara 3.4 cm lungime si cantareste in jur de 4-6 grame. In concluzie ar fi cazul sa te linistesti fiindca in cazul tau nu ar trebui sa mai existe nici cel mai mic motiv de ingrijorare. Multa sanatate!
Totuși ma doare sânul stâng destul de tare, parca s-a mărit, dar ma doare doar în partea superioara și parca radiază pana în brar braț. A fost destul de flegmatica doamna de la ginecologie, sincer mi-e puțin cam teama de durerea asta. Am citit pe forumuri și durerea de sâni poate sa fie o sarcină. Dar ma doare doar partea superioara și radiază pana în mana câteodată. Parca mi se rupe sânul, va rog ajutati-ma
linarkfts întreabă: