| Meli1022 a întrebat:

În urma unui examen ginecologic, am primit acest diagnostic, menționez ca am fost la urgențe pentru ca îmi era foarte rău. Uter în avf, de firma și dimensiuni 6.7/4 cm, și ecostructura normale, endometru liniar, sfera genitala libera. Sunt sau nu însărcinată? Mulțumesc anticipat. Testele de sarcina toate sunt negative. Ciclul a venit dar ma dor sanii foarte tare de cand mi-a trecut ciclul aproximativ de 4 zile mi-a trecut și am o stare de somnolență de vreo 3 zile. După mine sarcina ar fi trebuit sa aibă cam 8 săptămâni, dar bănuiesc ca s-ar fi văzut la ecografia transvaginala, mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin ecografia transvaginala s-a observat, diagnosticat si stabilit forma, marimea, aspectul uterului cat si dimensiunea si structura endometrului si a rezultat ca aparatul tau reproducator este in buna stare. Uter avf = uter antevers in flexiune; adica exact asa cum trebuie sa fie, in pozitia normala a uterului. Pe baza observatiilor precizate, este absolut IMPOSIBIL ca medicul ginecolog sa nu fi vazut/observat existenta unei sarcini mai ales a unuia de 8 saptamani, care ar fi de marimea unei capsuni mari, care masoara 3.4 cm lungime si cantareste in jur de 4-6 grame. In concluzie ar fi cazul sa te linistesti fiindca in cazul tau nu ar trebui sa mai existe nici cel mai mic motiv de ingrijorare. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In caz afirmativ ti se zicea ca esti insarcinata dar nu esti

| Meli1022 explică (pentru corbulalbrosu):

Totuși ma doare sânul stâng destul de tare, parca s-a mărit, dar ma doare doar în partea superioara și parca radiază pana în brar braț. A fost destul de flegmatica doamna de la ginecologie, sincer mi-e puțin cam teama de durerea asta. Am citit pe forumuri și durerea de sâni poate sa fie o sarcină. Dar ma doare doar partea superioara și radiază pana în mana câteodată. Parca mi se rupe sânul, va rog ajutati-ma