| Robertofachiru a întrebat:

In vacanta de vara am intalnit 2 fete care mi-au cerut id-ul si am tot vorbit cu ele de atunci. Problema este ca ele sunt din alt oras si doar in vacante ma duc acolo 2 saptamani. Amandoua imi tot trimit mesaje si am impresia ca ma place cel putin una dintre ele care ma tot intreaba daca am prietena. Voi ati mai auzit de relatii de o saptamana?laughing Daca sa zicem ca ma pun cu ea m-as pune o saptamana si apoi as pleca inapoi acasa. Funda pentru sugestia cea mai buna!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La copii de gradinita da si de relatii de cateva secunde dar zile e cam mult, eu isi spun sa nu treci la saptamanii astepta sa termini gradinita

| Robertofachiru explică (pentru RAY):

laughing nu ma ajuti... eu vorbesc serios, adica sa fie ceva de momentlaughing un fel de pa si pusi!

| boghi98 a răspuns:

Daca nu esti indragostit stai cu ea sa nu te plictisesti dar daca esti indragostit de ea e nasoala.

| Robertofachiru explică (pentru boghi98):

Adica cum sa-ti zic. Imi place de ea...dar ce pot face daca e din alt oras?big grin Problema e ca totusi as vrea o relatie de o saptamana. Nu stiu daca si ea o accepta...desi poate as putea-o duce fara sa-si dea seama la un sarut si de acolo o relatie scurtalaughing