| Marius22222222222 a întrebat:

Inainte de toate nu judec sau jignesc pe cineva, dar am o intrebare. Faceti sex, dupa luati pastila de a doua zi si toata lumea e ok. Dar in caz de se intampla vreo sarcina nedorita cum ati proceda? Vreau pareri sincere

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosește prezervativul iar ea sa înghite pastile contraceptive, nu pilula de a doua zi. Nu e buna de nimic, am auzit mai mult cazuri eșuate decât reușite.

| Marius22222222222 explică (pentru anonim_4396):

Sunt n cazuri in care cu tot cu prezervativ si contraceptive se ramane. Ideea e exact aia.ce ar face fiecare? gen unu si una de 15 ani

| AgnanaVancea a răspuns:

Din moment ce luați hotărârea sa faceti sex neprotejat, înseamnă ca sunteți destul de maturi încât să va asumați și o posibila sarcina. Dar ca să-ți răspund la întrebare, cred ca avortul ar fi soluția in cazul in care voi sunteți prea tineri și nu aveți nici sprijin din partea familiilor voastre.

| Marius22222222222 explică (pentru AgnanaVancea):

Nu ma refer la mine sau la cineva anume. Zic in general

| Marius22222222222 explică:

Parerea mea e urmatoarea. Apare cate un nimeni in drum si isi bat joc.ft putini raman in asa zisa relatie dupa ce o fac.

| Biancadobre95 a răspuns:

Dar ti.ai pus întrebarea ca pastila de a doua zi s-a luat din cauza ca prezervativul s-a rupt?

| Marius22222222222 explică (pentru Biancadobre95):

Bianca nu ai prins ideea

| Biancadobre95 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Hmm da ai dreptate scuze...

| Marius22222222222 explică (pentru Biancadobre95):

Nu e nimic

| ania a răspuns:

Din cei 4 copii pe care i- am nascut doar primul a fost programat, restul sunt cele mai minunate greseli ale vietii noastre.

| Anon31241212 a răspuns:

As pastra copilul, indiferent de ce mi-ar spune altii. Nu sunt pro avort. As face cumva sa imi gasesc de munca sa reusesc sa il intretin. Depinde si de varsta. Eu nu recomand avortul sincer. Ar trebui familia sa iti ofere sprijin. Multa lume judeca, dar se intampla si la cei care se protejeaza, daca e sa fie. Daca vrei, poti. Restul sunt scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord cu avortul, dacă femeia simte că nu va suporta acel copil în viața ei, poate să îl ducă la casa de copii. Da, poate va fi abuzat și nu va avea o copilărie normală, dar este mai bine decât să îl omori, așa îi lași liberul arbitru și posibilitatea să trăiască și să facă ceva care să îl bucure în viață, pe el și poate și pe alții.
În plus, există posibilitatea să fie înfiat, astfel chiar și copilăria lui va fi frumoasă.
Luarea pastilei de a doua zi este același lucru cu avortul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AgnanaVancea):

Avortul este crimă.

| AgnanaVancea a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar faptul ca acel copil nu o sa aibă un viitor și o sa fie chinuit, nu este o crimă? Eu cred ca acesta e un păcat mai mare. Îți respect opinia, dar nu pot fi de acord cu ea. Oricum, fiecare e liber sa facă ce vrea, noi doar ne dam cu părerea aici.

| Marius22222222222 explică (pentru AgnanaVancea):

Posibil ca buncii copilului sa il salveze de la o viata necajita

| Lare13M a răspuns:

Cazul meu: nu am parinti, nu am familie, am ramas insarcinata, iar fostul nu si-a dorit sa il pastram, cum trebuia sa procedez? am facut avort, desi ma doare inima si imi pare extrem de rau ca am luat aceasta decizie, decizie luata de nevoie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AgnanaVancea):

De unde ști că nu va avea niciun viitor? Poate își va găsi o pasiune din care să trăiască, poate chiar se va face psiholog, ca să îi ajute pe alții care s-au aflat în situația lui...
În condițiile acestea, un om purșisimplu nu are dreptul să aleagă condamnarea la moarte pentru altcineva, nici măcar pentru un criminal sau violator, și cu siguranță nu are dreptul să facă asta pentru un copil inocent care nici măcar nu s-a născut.
Am auzit de o muziciană care a fost crescută la casa de copii.