Imi pare rau pentru tine [ Am si eu un prieten foarte foarte bun, am stat cu el vreo 2 luni si ne-am despartit, si inca acum sunt geloasa daca vreo fata se da al el ] Esteo poveste cam complicata, ai fost cu el, ba te-ai despartit.
Poate daca i-ai spune sentimentele tale fata de el. s-ar desparti de ea. dar dupa ar fio problema, prietena lui care e prietena ta ar su suparata pe tine Spune-i lui sentimentele tale foarte foarte adanci pentru el si spune-i sa se desparta de ea, sa va mai dati o sansa voi2. Cred ca tipu' asta isi cam bate joc, se desparte de tine, o ia pe alta, dupa te ia p tine. Mai bine : tu si pr ta deveniti BFF si lasati-l pe el, baietii vin, pleaca dar prietena e aceeasi.
P.S : Daca il iubesti si nu poti fi cu el nu te arunca si tu de pe blocuri, poduri ca toate handicapatele Ai grija de tine! Lasa-l pe el.
[Si mie imi place de un baiat si il vad in fiecare zi la scoala cum se saluta cu colegele, glumeste cu altii/-le, ma uit la el siimi vine sa mor ca nu reusesc sa ma combin cu el scuze daca te plictisesc cu povestile mele]
Asa ca : Poti alege intre : iubit si prietena alegerea asta o poti face numai tu, asa ca speer sa alegi ce-i mai bun.
Pa, pa.
Si La multi ani pentru 2012!
)Ce discurs. Spune-i si uh ca il iubesti enorm arata-i asta si poate va inpacati!
Of,iubitaa.chiar imi pare raw
Ia gandeste-te, daca acest baiat va iubea pe una dintre voi, ar fi umblat asa, de la una la alta?! Nu! El nu iubeste pe niciuna.
Stiu cum e cand iti spune cineva sa-l uiti.Iti vine sa "iti iei campii". Nu stiu ce sa zic, daca o sa continuati tot asa, o sa ajungi sa iti distrugi prietenia cu fata aceea.
Iubeste-l in secret, dar daca tii la fata aceea, renunta la el,asa cum a renuntat si ea.
E pacat sa iti distrugi prietenia cu o prietena, pentru un baiat. Iubitul pleaca, vine.Insa o prietena sta mereu alaturi de tine, atunci cand iti e greu.
Ce pot sa iti zic? Bafta!
Tipul isi bate joc de amandoua, iar voi nu faceti nimic sa-l opriti. Dar sa luam strict cazul tau, ai facut o tampenie ca ai mai vorbit cu el dupa ce ti-a facut faza cu acea presupusa iubita a lui doar ca sa nu il mai cauti.
Baiatul asta nu merita prietenia ta, dragostea nici atat.
Treci peste si gaseste pe cineva care sa merite efortul.
beausingurlamasamea întreabă: