| Marius22222222222 a întrebat:

Incep sa cred ca niciodata nu o voi uita.ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Sa iti spui cu voce tare sentimentele, sa spui cat de mult ti sau nu la ea, cat de tare doare si ce doare.In momentul in care iti auzi gandurile e altceva si iti poti da seama ce masuri trebuie sa iei si ce trebuie sa faci.Asta te poate ajuta sa iti stapanesti mai bine emotiile si sentimentele de la care vin gandurile.

12 răspunsuri:
| Ilovedinero a răspuns:

Sa te apuci de un sport ff solicitant, pe mine asta m-a ajutat ca la cat de ametita eram dupa fiecare șparing nu mai stiam nici de mine dar de fostul

| Marius22222222222 explică (pentru Ilovedinero):

Lucrez 12 ore zilnic si e ft solicitant dar si cand muncesc tot la ea ma gandesc

| Ilovedinero a răspuns (pentru Marius22222222222):

Stiu ca e nasol si ca orice persoana s-ar da la tine, oricat de frumoasa ar fi si orice calitati are avea pur si simplu nu poti sa vezi ceva la ea.Vezi doar persoana la care te gandesti si de care ti-e dor si chestiile astea se intampla cel mai des cand nu ea greseste sau pleaca fara niciun motiv insa gandeste-te cat rau ti-a facut, gandeste-te cat de greu iti e.Si iti spun o chestie care o sa imi dai dreptate intr-o zi.Cu toate ca ea este in gandul tau de dimineata pana seara si o doresti atat de mult, intr-o zi te vei trezi si nu o vei mai vrea, pur si simplu nu o vei mai vrea, te vei trezi cu o greata si cu un dezgust atat de mare incat orice ar face si zice nu o vei mai putea.Ala o sa fie momentul in care iti vei recapata puterile din toate punctele de vedere si o vei vedea pe ea cu ochii realitatii nu cu ochii realitatii pe care o vrei tu

| sammie a răspuns:

Să mergi la psiholog.

| VoidEternal a răspuns:

Dude, nu ziceai tu acum ceva timp ca vrei sa postezi chestii pe net cu ea?

| Marius22222222222 explică (pentru VoidEternal):

Nu vb daca nu stii exact povestea

| FindMyName a răspuns:

Psiholog. Sau ok, am înțeles pe aici ca muncești 12h. Dar crezi ca munca chiar îți e de folos sa uiți de ea? Munca e sa îți faci banul tău, nu să uiți de acea fată. Când ai concedii, relaxează-te, iesi cu prietenii tai sau pur și simplu singur într o vacanță pentru a te mai recreea.
Și acum sa fim sinceri, dacă nu mai e ea, nu mai e nimeni? Trebuie sa o uiți, îți vei face la un moment dat o iubită mult mai buna, vei avea si familie. Gândește pozitiv, încurajează-te puțin, nu îți mai spune doar,, nu pot, nu pot, simt ca nu pot uita etc". Pune-ți ambiția de a uita trecutul și axează-te pe prezent, și ce te va mai astepta pe viitor!

| Freya1 a răspuns:

Sa începi sa ai activități și sa cauți compania oamenilor.
Dacă vei sta sa te gândești doar la asta clar nu o vei uita.

Eu o perioada lunga de timp chiar dacă eu m-am despărțit de el m-am mai gândit, sau m-au mai uitat pe o rețea de socializare la el sa vad ce mai face cum mai e.Dar cu timpul am mers înainte și acum am o familie frumoasa, sunt căsătorită, am un copil.

| dullcat a răspuns:

Daca te gandesti obsesiv e clar ca nu o vei uita.Mai exista femei pe lumea asta.

| dullcat a răspuns (pentru VoidEternal):

Asa imi amintesc si eu...

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Sau sfhimbat treburile