anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incerc de 4 luni sa-l uit pe fostul,dar nu reusec, inca i-l iubesc ca in prima zi... Ce imi sugerati sa fac, ca sa scap de acest sentiment? Ne-am despartit ca m-a inselatsad

26 răspunsuri:
| DaDyva1992 a răspuns:

Stiu ca nu este usor dar incearca sa gasesti pe altcineva :'(

| Necunoscut112 a răspuns:

Si eu incerc sa-l uit pe fostul meu de mai bine de 6 luni si nu pot :-s deci mi-am pierdut speranta ca exista vreo solutie.doar cu trecerea timpului o sa putem

| roxynikkkk a răspuns (pentru Necunoscut112):

Sper sa fie asa, urasc acest sentiment!sad

| Galezu a răspuns:

Din moment ce iubesti pe cineva/ ceva nu ai cum sa uiti acea persoana / acel lucru, decat atunci cand cineva iti distrage atentia. Cand ti se duce gandu la el, gaseste-ti ceva de facut.

| roxynikkkk a răspuns (pentru Galezu):

Caut,incer dar e foarte greu. Oricum merci, o sa mai incerc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e si la mine doar k la mine de mai multe lunibig grin
si am inceput sa cred acum din ultima perioada k a fost un natarau si daca tinea la mine era cu mine acum si stii cum e iubirea adevara nu e egoista nu e laudaroasa nu e geloasa si sunt mai multe..in orice caz stai doar si gandeste-te ar mai fii la fel sa fii cu el dupa ce a facut? pe el crezi ca l-a interesat cand a facut fapta? plus ca daca te vei impaca a2a oara te va rani mai rau la mine asa a fost acea pers de car evb prima data nu mi-a facut nimic si a2a oara cand m-am impacat nu numai k m-a inselat m-a folosit ca sa spun asa...ma tinut de plicti... si pur si simplu in fine s-au int multe nu mai merita respectul din partea ta fate indiferenta oricat te-ar durea iti spun ce e mai bine sau daca nu da-i inc-o sansa ce sa-ti spun..pt k vezi k aproape toti fac asa poate ii pare rau dar tu nu ar trebui sa faci niciun pas daca e vb de vreo reimpacare

| Galezu a răspuns (pentru roxynikkkk):

Nu e greu, nu vrei tu! impune-ti asta! si o sa poti! happy Nu te simti vinovata, el ar trebui sa fie cel care sa se simta asta happy

| roxynikkkk a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai vrea nici o sansa,si nu mas mai impaca cu el, mia si spus unele chestii, ma jignit, si orice ar fi nu mai vreau sa aud de el, dar imi e foarte greu sa trec peste!

Multumesc! Asa voi face.:*

Si mie imi vine sa mor acum happy dar asta e viata. trecem peste happy! nu dai inapoi nici cu glont dupa tine!

Succes si tie!

Nu am nevoie, trec peste. daca am zis ca trec, pai trec!

Ok,asa e foarte bine, as vrea si eu sa fiu optimista...

Poti, dar nu vrei! happy

Bine,deci si eu voi trece peste, gata....nu mai suport starea asta...

Bun. Sau stii ce faci? Suna-ti prietenele, vorbeste, iesi in lume. Fa ceva ce nu ai facut pana acum. thinking Fii libera, fii tu happy

Asa voi face, multumesc!:*

Sper ca te-am ajutat, bafta! te pup :*!

| DANIEL72 a răspuns:

BUNA.nu este usor sa treci peste asa ceva ori si ce rana din suflet se vindeca greu dar cu timpul vei trece si peste asta iti sugerezi sa ai niste activitati care sa iti mai distraga atentia de la el gen mai mult timp cu prieteni, vizonari filme dar nu romantice ca iar te vei intoarce cu gandul in trecut, sport, de si iti va fi un pic greu sper sa poti sa treci si peste asta.BAFTA.ps-de ce il mai iubesti daca te-a inselat?

| roxynikkkk a răspuns (pentru DANIEL72):

Stiu ca nu merita, dar nu am ce face, nu stiu de ce il mai iubesccrying

| DANIEL72 a răspuns (pentru roxynikkkk):

O relatie este bazata pe sinceritate, incredere unul fata de altul, respect. daca te iubea si tinea la tine se gandea inainte ce face si dupa aia facea lucrul respectiv sau facea lucrul respectiv dupa ce nu mai erati impreuna in felul acesta nu te mai ranea sau nu stie ca un suflet ranit se vindeca foarte greu.

| 02mada02 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta si mi se parea ca e sfarsitul lumii... uita-l ca e mai bine...e greu acum dar cu tipul o sa fie si mai bine.

| Mădă0611 a răspuns:

Zi-ti ca nu te merita, ca e ultimul om, si cauta alta persoana care sa-i ia locul.
Cred ca de fapt nu vrei, poate speri la o reimpacare. E o vorba: "mi-e mai usor sa te astept pe tine decat sa fiu cu altcineva".

| VadTot a răspuns:

Fii iubita mea si te voi face sa uiti si ce ai mancat ieri! Ce zici?

| roxynikkkk a răspuns (pentru VadTot):

Ei da...

| VadTot a răspuns (pentru roxynikkkk):

Nu Trebuia sa l parasesti! Si ce daca te a inselat? se intorsese iar la tine? Sau el te a parasit? Trebuia sa l ierti! Si ramaneati impreuna.Te Sfatuiesc sa incerci sa te impaci cu prietenul tau si sa i mai acorzi o sansa ...ai sa vezi ca se va schimba si isi va da seama cat de mult il iubesti..si va regreta enorm pentru ceea ce a facut!